Άρωμα Θεσπρωτίας στους αγώνες “Ιωάννινα Street Relays 2017”-Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Share Button

Με την συμμετοχή δρομέων-αθλητών από την Θεσπρωτία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο οι αγώνες σκυταλοδρομίας δρόμου 4×2500μ. και 2×5000μ. “Ιωάννινα Street Relays 2017” που διοργάνωσαν ο Δήμος Ιωαννιτών και η Περιφέρεια Ηπείρου σε συνεργασία με τον αθλητικό σύλλογο «Ερμής 1877».

Η εκκίνηση δόθηκε στην πλατεία Μαβίλη, με τους δρομείς να διανύουν το γύρο του κάστρου.

Οι κατηγορίες των βασικών αγωνισμάτων ήταν τα 4×2500μ τα 2×5000μ. και ο ατομικός αγώνας των 10χλμ.

Στην σκυταλοδρομία 4Χ2500μ. οι Γιώργος Πέτσης, Βασίλης Βαγγελής (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΦΩΤΟ 1ος αριστερά), Δημήτρης Πάνου (1ος από δεξιά) και Δημήτρης Μπάσιος (2ος από δεξιά) έκαναν εκπληκτική κούρσα και τερμάτισαν στην 3η θέση με επίδοση 34:54.

Η αχώριστη τριάδα του Drepano Running Team (Κώστας Βενέτης, Γιάννης Βρύσης και Θανάσης Κουτσιμάνης) τερμάτισε στην 11η θέση με επίδοση 37:49.

 

 

Στον ατομικό αγώνα των 10 χιλ. ο Γιάννης Ιωάννου (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΦΩΤΟ 2ος από αριστερά) τερμάτισε στην 9η θέση με χρόνο 40:17.

Επίσης αγωνίστηκαν οι Γιάγκας Φώτης (40:20), Κάτσιος Νίκος (42:30), Καρζής Γιώργος (43:30), Γόγολος Θανάσης (47:27), Φρατζέλας Θεόδωρος (49:22)

Η πρωτεύουσα της Ηπείρου αποτέλεσε τον πέμπτο σταθμό της πρωτοποριακής διοργάνωσης σκυταλοδρομιών δρόμου Βίκος Street Relays για το 2017, ολοκληρώνοντας το πρώτο μέρος των αγώνων της φετινής χρονιάς.

Μέσω των αγώνων έγινε μία σημαντική προσπάθεια ενίσχυσης της ΕΛΕΠΑΠ – Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων.

Αξίζει να σημειωθεί πως την Κυριακή θα εγκαινιαστούν οι νέες εγκαταστάσεις του Σωματείου, που θα αποτελέσει μεγάλη βοήθεια και στήριξη των παιδιών με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες.

Χιλιάδες δρομείς όλων των ηλικιών έτρεξαν στα μαγευτικά στενά σοκάκια της παλιάς πόλης, αλλά και δίπλα στην ξακουστή λίμνη Παμβώτιδα κάτω από τη σκιά των αιωνόβιων πλατάνων, σήμα κατατεθέν του Μώλου, της παραλίμνιας διαδρομής έξω από το ανατολικό τμήμα των πανύψηλων τειχών της παλιάς πόλης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *