Έναρξη Ηλεκτρονικών Αιτήσεων στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.ΙΕΚ) Εξαμήνου 2018Β

Share Button

Με την έναρξη του νέου έτους κατάρτισης 2018-2019 το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ενδυναμώνει το θεσμό της Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης στα Δημόσια Ι.Ε.Κ.

Οι καταρτιζόμενοιμπορούν να επιλέξουν την ειδικότητα η οποία τους ενδιαφέρει, από το πλήθος των ειδικοτήτων που προσφέρονται και λειτουργούν στα Δημόσια Ι.Ε.Κ.

Στόχος του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων είναι να παρέχει υψηλής ποιότητας δωρεάν Επαγγελματική Κατάρτιση και να δημιουργεί τις προϋποθέσεις για άμεση απορρόφηση των αποφοίτων των Δ.Ι.Ε.Κ. στην αγορά εργασίας.

Καλή χρονιά σε όλους

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΑΚΗΣ

ΕΝΑΡΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (Δ.ΙΕΚ) ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2018Β

Στο σύνδεσμο:

https://diek.it.minedu.gov.gr

γίνεται η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων των υποψηφίων που ενδιαφέρονται να εγγραφούν, μετά από διαδικασία επιλογής, στο Α’ εξάμηνο ειδικοτήτων που έχουν προκηρυχθεί στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.ΙΕΚ) του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, για το εξάμηνο κατάρτισης 2018Β.

Το ηλεκτρονικό σύστημα ανοίγει τη Τρίτη 28 Αυγούστου 2018και ώρα 17:00 και θα κλείσει τη Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 15:00.

https://www.gsae.edu.gr/el/toppress/1523-enarksi-ilektronikon-aitiseon-sta-dimosia-institoyta-epaggelmatikis-katartisis-d-iek-eksaminou-2018v

Μπούας Ηλίας 
Διευθυντής

ΙΕΚ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

28ης Οκτωβρίου 7

Τ.Κ. 46100 ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Τηλ     : 2665 026987

email  : [email protected]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *