Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσπρωτίας: Χάρτης που εμφανίζει την Π.Γ.Δ.Μ με το όνομα MACEDONIA στα επίσημα ημερολόγια της ΕΛ.ΑΣ 2019!

Share Button

Με μεγάλη μας λύπη διαπιστώσαμε ότι στα επίσημα ημερολόγια της ΕΛ.ΑΣ 2019 υπάρχει χάρτης που εμφανίζει την Π.Γ.Δ.Μ με το όνομα MACEDONIA και την κατεχόμενη Κύπρο ως N.CYPRUS.. Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας να αρνηθούν να παραλάβουν αυτά τα απαράδεκτα ημερολόγια!!!

Η δημοσιοποίηση της απίστευτης αυτής γκάφας από πλευράς της ιδιωτικής εταιρείας που ανέλαβε το έργο της εκτύπωσης των ημερολογίων και από πλευράς υπευθύνων που τα παρέλαβαν και δεν τα έλεγξαν οδήγησαν το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. στην απόφαση να διερευνήσει ποιος φταίει. Πρόκειται για ένα από τους τρεις χάρτες που έχει η ατζέντα αυτή και συγκεκριμένα ο παγκόσμιος χάρτης και η αλήθεια είναι πως είναι πολύ μικρό το μέγεθος για να γίνει αμέσως αντιληπτό το λάθος.

Συγκεκριμένα, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι «διατάχθηκε η διενέργεια διοικητικής έρευνας για την απόδοση ευθυνών καθώς διαπιστώθηκε ότι στα ημερολόγια έτους 2019 του Σώματος, που έχουν εκτυπωθεί από ιδιωτική εταιρεία, σε έναν από τους χάρτες που εμπεριέχονται σε αυτά, εκ παραδρομής έχουν αποτυπωθεί εσφαλμένα ονομασίες γειτονικών μας χωρών. Επιπλέον, ανακαλούνται άμεσα όσα από τα ημερολόγια έχουν διατεθεί σε αστυνομικές Υπηρεσίες».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *