Ακαρπη και η δεύτερη Γενική Συνέλευση του Θεσπρωτού-Αβέβαιο το μέλλον της ιστορικής ομάδας

Share Button

Θεσπρωτός ώρα-μηδέν.

Η ιστορική ομάδα της Ηγουμενίτσας βρίσκεται μπροστά σε αδιέξοδο-για ένα ακόμη καλοκαίρι-μετά και την δεύτερη άκαρπη Γενική Συνέλευση που έγινε την Τετάρτη το βράδυ.

Καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια να αρθεί το αδιέξοδο και να εξευρεθεί κάποια λύση, ωστόσο δεν βγήκε…. λευκός καπνός.  Η προσέλευση δεν ήταν ικανοποιητική (απουσίαζαν 3-4 που είχαν βρεθεί στην 1η Γενική Συνέλευση μεταξύ των οποίων και ο απερχόμενος πρόεδρος Κώστας Σακαρέλης που βρισκόταν εκτάκτως εκτός Ηγουμενίτσας και εμφανίστηκαν 3-4 καινούριοι).

Το παρών έδωσε και ο πρώην πρόεδρος Λάκης Παπανικολάου ο οποίος επανέλαβε την εκπεφρασμένη και ξεκάθαρη θέση πως δεν ενδιαφέρεται να εμπλακεί διοικητικά στην ομάδα (ο Θεσπρωτικός Παλμός είχε έρθει νωρίτερα σε επικοινωνία μαζί του).

Ωστόσο δήλωσε πως θα βοηθήσει οικονομικά με όλες του τις δυνάμεις υπό τον όρο όμως να βρεθεί μια ομάδα ανθρώπων και επιχειρηματιών της πόλης που θα συνεισφέρουν και αυτοί οικονομικά χωρίς πάντως κανένας από τους παρευρισκόμενους να δείχνει διατεθειμένος να ακολουθήσει.

Μετά και τις δυσμενείς εξελίξεις, απομένει η τρίτη και τελευταία ΓΣ (δεν ορίστηκε ημερομηνία) για να δούμε αν θα γραφτούν οι τίτλοι τέλους (Πρωτοδικείο) ή θα εξευρεθεί κάποια λύση την ύστατη ώρα.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *