Αλέκος Πάσχος: Ασθενεί η δημόσια υγεία της Θεσπρωτίας

Share Button
Στα προβλήματα των Κέντρων Υγείας του νομού Θεσπρωτίας, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του, ο Υποψήφιος Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Αλέκος Πάσχος.
”Οι ορφανές βάρδιες στις υπηρεσίες, δημιουργούν έντονο προβληματισμό στους κατοίκους του νομού, άλλα και στους λειτουργούς των ίδιων των Κέντρων Υγείας” ανέφερε ο Αλέκος Πάχος, ο οποίος σημείωσε πως το φαινόμενο αυτό είναι σύνηθες τα τελευταία χρόνια.
”Δεν ήμαστε μηδενιστές, αναγνωρίζουμε την προσπάθεια που έχει γίνει για τις δημόσιες δομές Υγείας της Θεσπρωτίας, ωστόσο υπάρχει σοβαρό έλλειμμα στα Κέντρα Υγείας, έλλειμμα το οποίο δεν έχει διορθωθεί ούτε στο ελάχιστο κυρίως σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού” ανέφερε ο Υποψήφιος Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, υπενθυμίζοντας πως οι ίδιοι οι ιατροί των υπηρεσιών φέρνουν ανά διαστήματα το πρόβλημα στην δημοσιότητα.
”Δεν μπορούμε να μιλάμε πολιτική με επίκεντρο τον άνθρωπο όταν δεν μπορούμε να του προσφέρουμε τα βασικά” τόνισε ο Αλέκος Πάσχος, σημειώνοντας πως το όραμα του Γεωργίου Γεννηματά για το Εθνικό Σύστημα Υγείας, σήμερα είναι απλά μια ανάμνηση όσον αφορά τα Κέντρα Υγείας και τα Περιφερειακά Ιατρικά (πρ. Αγροτικά Ιατρεία).
O Υποψήφιος Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, ζήτησε την καθολική πίεση προς το Υπουργείο Υγείας και την 6η ΥΠΕ, από όλους τους βουλευτές του νομού, τους δημάρχους, τους φορείς άλλα και και τις τοπικές οργανώσεις των κομμάτων της Θεσπρωτίας, έτσι ώστε να να μην υπάρχει καμιά ορφανή βάρδια στα Κ.Υ.
”Η υγειά δεν έχει χρώματα, ούτε λογότυπα κομμάτων. Η υγεία απαιτεί όλοι μαζί να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα για τον λαό της Θεσπρωτίας. Όλοι μαζί, χωρίς διαχωριστικές γραμμές. Ενωμένοι με πυγμή, να μπορέσουμε να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας τα βασικά.” κατέληξε ο Αλέκος Πάσχος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *