Αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής της Περ.Ηπείρου που αφορούν την Π.Ε.Θεσπρωτίας

Share Button

Διενέργεια διαγωνισμού για την Ενεργειακή Αναβάθμιση Δημοσίων Κτιρίων 

Τη διενέργεια ανοικτού δημόσιου διεθνούς διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών για την Ενεργειακή Αναβάθμιση Δημοσίων Κτιρίων και Εγκαταστάσεων στην Περιφέρεια Ηπείρου, με προϋπολογισμό 228.145,16 ευρώ πλέον ΦΠΑ, ενέκρινε στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή. Η μελέτη θα εκπονηθεί στο πλαίσιο του Μηχανισμού ELENA.

Στις 21 Ιουλίου η υπογραφή της σύμβασης για τη μονάδα ΑΣΑ

Στις 21 Ιουλίου 2017 θα πραγματοποιηθεί τελικά η υπογραφή της Σύμβασης Σύμπραξης για την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Αστικών Στερεών Αποβλήτων (Α.Σ.Α.) της Περιφέρειας Ηπείρου. Την αλλαγή της αρχικής ημερομηνίας (είχε οριστεί η 5η Ιουλίου) ζήτησε η ανάδοχος εταιρία, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαδικαστικές εκκρεμότητες. Η υπογραφή της Σύμβασης θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Περιφέρειας Ηπείρου. Σχετική απόφαση έλαβε σήμερα η Οικονομική Επιτροπή.

Ανάδοχος για τη μελέτη αρδευτικού μέσου ρου Καλαμά

Το μελετητικό σχήμα “ADT– ΩΜΕΓΑ Α.Τ.Ε.”- “ECO– CONSULANTS S.A.” αναδείχτηκε σήμερα από την Οικονομική Επιτροπή ανάδοχος για την εκπόνηση της Μελέτης του αρδευτικού έργου μέσω ρου Καλαμά. Η προεκτιμώμενη αμοιβή ανερχόταν σε 245.149,79 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ).

Αποκαταστάσεις ζημιών αντλιοστασίων ΤΟΕΒ

Την κάλυψη του κόστους αποκατάστασης ζημιών που σημειώθηκαν στα αντλιοστάσια των ΤΟΕΒ Αχέροντα- Γλυκής και Πεδιάδος Παραμυθιάς ανέλαβε η Περιφέρεια, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι αγρότες την τρέχουσα θερινή περίοδο. Συγκεκριμένα με σημερινές αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής, εγκρίθηκε η προμήθεια μετασχηματιστή για το αντλιοστάσιο Γλυκής και πυκνωτών του πρώτου ΤΟΕΒ, συνολικού κόστους 24.306,8 ευρώ και η αντικατάσταση του πίνακα Μέσης τάσης αντλιοστασίου Γλυκής και πίνακα προστασίας μετασχηματιστών του ΤΟΕΒ Πεδιάδας Παραμυθιάς, συνολικού προϋπολογισμού 24.428 ευρώ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *