Απόψε η συναυλία-αφιέρωμα στον Μάρκο Βαμβακάρη από το Δ.ΙΕΚ Ηγουμενίτσας

Share Button

Οι σπουδαστές και οι εκπαιδευτές του Τμήματος “Μουσική – Τραγούδι” του Δ. ΙΕΚ Ηγουμενίτσας θα παρουσιάσουν απόψε στην Αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων του ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας συναυλία – αφιέρωμα στον πατριάρχη του ρεμπέτικου τραγουδιού Μάρκο Βαμβακάρη.

Η Φραγκοσυριανή, Τα ζηλιάρικά σου μάτια, Όλοι οι ρεμπέτες του ντουνιά είναι μερικά, μόνο, από τα πιο χαρακτηριστικά σε ύφος, δομή και στίχους τραγούδια του μεγάλου δημιουργού θα αποδώσει η χορωδία των σπουδαστών πλαισιωμένη από λαϊκή ορχήστρα σπουδαστών και εκπαιδευτών του τμήματος. Παράλληλα, θα διαβαστούν κείμενα σχετικά με τη ζωή, το έργο αλλά και τις δυσκολίες που βίωσε ο συνθέτης σε προσωπικό αλλά και κοινωνικό / πολιτικό επίπεδο.

Χορωδία (σπουδαστές του τμήματος):

Ζέρβα Λαμπρίνα, Ιωάννου Ευαγγελία, Κατσούρα Ιουλία, Κιτσώνης Μιχάλης, Κώτσιου Αμαλία, Λώλη Αλεξάνδρα, Μάντη Χριστίνα, Μητσέλος Φώτης, Μίαρη – Μπάλλου Μάγδα, Νικολαΐδου Φώφη, Πανταζή Άννα, Πασχάλη Αριστούλα, Σισμανίδου Βάσω, Στουρνάρας Σπύρος, Τσίγκου Όλγα, Τσώτου Έλενα, Τσώτου Μαρκέλλα

Ορχήστρα (μουσικοί):

Κερασοβίτης Κωνσταντίνος (εκπαιδευτής του ΙΕΚ): ακορντεόν

Κυβράνογλου Βασίλης (σπουδαστής του ΙΕΚ): κρουστά

Λένης Θ. Κωνσταντίνος(σπουδαστής του ΙΕΚ): πιάνο

Ντάλλας Γιώργος (εκπαιδευτής του ΙΕΚ): μπουζούκι, μπαγλαμά

Χρήστου Αλέξανδρος (φιλική συμμετοχή): μπουζούκι

Τη διδασκαλία του ρεπερτορίου και τη διεύθυνση του συνόλου έχει αναλάβει η εκπαιδεύτρια του ΙΕΚ, μουσικός, κ.Τατιανή Μπενέκου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *