Αρωμα Θεσπρωτίας στην εκδήλωση για το Μητρώο Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στην Θεσσαλονίκη

Share Button

Εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας παρουσία του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη έλαβε χώρα την Τρίτη σε γνωστό κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για το Μητρώο Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία προσκλήθηκαν όλα τα στελέχη του κόμματος που κατέθεσαν αίτηση ή κλήθηκαν για να το στελεχώσουν με σκοπό οι ίδιοι να αποτελέσουν «δεξαμενή» για τα ψηφοδέλτια των επόμενων εκλογών.

Στην συνάντηση παρευρέθηκε ο επιστημονικός συνεργάτης του Δήμου Ηγουμενίτσας Γιώργος Ντάνης.

“Μία καινοτομία για το ελληνικό πολιτικό σύστημα που θα δώσει το απαραίτητο οξυγόνο για την αλλαγή” χαρακτήρισε το Μητρώο ο κ.Ντάνης με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Απευθυνόμενος στους νέους και τις νέες που είχαν συγκεντρωθεί ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε ότι η παρουσία τους δικαιώνει την επιμονή του να προχωρήσει στο Μητρώο Στελεχών για να κάνει την ανανέωση στο κόμμα και να δώσει την ευκαιρία σε νέους να προσφέρουν χωρίς “γνωριμίες” και “προσβάσεις” στη Νέα Δημοκρατία. Όπως είπε περισσότερα από χίλια στελέχη έχουν ήδη περάσει από συνεντεύξεις πανελλαδικά και συζητείται ο τρόπος και από ποια θέση θα προσφέρουν.

Πριν την ομιλία του κ. Μητσοτάκη, προβλήθηκε βίντεο όπου μιλούν άτομα που έχουν ενταχθεί ήδη στο Μητρώο Πολιτικών Στελεχών και μιλάνε για αυτό, ενώ, όπως επισημαίνεται αρμοδίως, συνεχίζεται η οργάνωση των ομάδων εργασίας ανά τομέα.

Τον Πρόεδρο της ΝΔ προλόγισε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Σοφία Ζαχαράκη (στην φώτο δεξιά με τον κ.Ντάνη)

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *