Δημήτρης Σταμάτης από την Ηγουμενίτσα: “Η Ελλάδα χρειάζεται κατεπειγόντως μία νέα κυβέρνηση”

Share Button

«Η Ελλάδα χρειάζεται κατεπειγόντως μια νέα κυβέρνηση, που θα τη βγάλει από το τέλμα» τόνισε ο βουλευτής επικρατείας της ΝΔ και στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά Δημήτρης Σταμάτης, σε ομιλία του το Σάββατο στην Ηγουμενίτσα.

Ο κ.Σταμάτης υποστήριξε ότι η σημερινή κυβερνητική πλειοψηφία περιφρόνησε ξεδιάντροπα το φρόνημα και τη βούληση του ελληνικού λαού για το ζήτημα της Συμφωνίας των Πρεσπών και προειδοποίησε ότι «κανείς δεν θα τους συγχωρέσει».

“Αυτή η κυβέρνηση-κουρελού δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει και να διαχειριστεί πια ούτε τα εθνικά θέματα ούτε την οικονομία της χώρας. Η παραμονή της στην εξουσία σημαίνει αδικαιολόγητη απώλεια εθνικού χρόνου, που τον αναλώνουν οι καρεκλοκένταυροι της κυβέρνησης, για να παρατείνουν την παραμονή τους στην εξουσία.

Η Ελλάδα χρειάζεται κατεπειγόντως μία νέα κυβέρνηση, που με σταθερότητα και νέα οικονομική πολιτική θα τη βγάλει από το τέλμα.

Πιστεύω πως το κόμμα μας βρίσκεται, ήδη, σε τροχιά αυτοδυναμίας. Όλες οι δημοσκοπήσεις το επιβεβαιώνουν. Το αίτημα «να φύγει ο Τσίπρας και η παρέα του από την εξουσία» είναι πια το κυρίαρχο χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτής της πολιτικής περιόδου.

Αν αυτή η πάνδημη επιθυμία πλαισιωθεί από το σοβαρό και αξιόπιστο κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ, το εκλογικό αποτέλεσμα θα εκπλήξει κυριολεκτικά.

Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι η συμπεριφορά και το ήθος που πρέπει να επιδείξουμε, τόσο ως αντιπολίτευση όσο και ως κυβέρνηση”.

Δείτε χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα όπως τα κατέγραψε η κάμερα του Θεσπρωτικού Παλμού που ήταν το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέσο ενημέρωσης της Θεσπρωτίας που βρέθηκε στην εκδήλωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *