Δυναμικό παρών του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας στην 81η ΔΕΘ (+ΦΩΤΟ)

Share Button

%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%ce%ba%ce%b8%ce%b5%cf%84%ce%b5%cf%83Με επιτυχία στέφθηκε το πρώτο τριήμερο λειτουργίας του περιπτέρου του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας στην 81η ΔΕΘ (10-18.09.2016).

Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις με κατάλληλη προετοιμασία και οργάνωση παρουσιάζουν μια άψογη εικόνα συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών της έκθεσης.

 

 

 

 

1-dsc00382

%ce%bc%ce%b5-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b5%ce%b4%cf%81%ce%bf-%ce%ba%ce%b5%ce%b5%ce%b5-%ce%ba-%ce%bc%ce%b9%cf%87%ce%b1%ce%bb%ce%bf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

%ce%bc%ce%b5-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%bf-%ce%b7%ce%b3_%cf%84%cf%83%ce%b1%cf%82

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Υπενθυμίζουμε ότι συμμετέχουν οι ακόλουθες επιχειρήσεις:

η ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΟΕ εκθέτοντας Καμπάνες και κουδούνια – κυπριά, η ΗΛΙΟΤΕΧΝΟΘΕΡΜΙΚΗ Ο.Ε. εκθέτοντας Ηλιακούς θερμοσίφωνες και συστήματα θέρμανσης, ο ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ με πρωτοπόρο εξοπλισμό συλλογής φρούτων, η ΚΟΜΙΝΗ ΜΑΡΙΑ εκθέτοντας αρωματικά φυτά και βότανα, ο ΝΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ με είδη Ταπητουργίας, ο ΠΑΝΤΕΛΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ εκθέτοντας Λογισμικό πληροφορικής, ο ΤΖΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ με Πέτρες & μάρμαρο, και ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ προβάλλοντας προϊόντα ιχθυοκαλλιέργειας.

Καλούμε τους επισκέπτες της έκθεσης να επισκεφθούν το περίπτερό μας (Περίπτερο 2, Stand 30) για να ενημερωθούν για την δυναμική του νομού και τα προϊόντα που εκτίθενται και παράγονται στο σύνολό τους στην Θεσπρωτία, και ευχόμαστε στους εκθέτες μας την ολοκλήρωση της προσπάθειάς τους με απόλυτη επιτυχία.

Εκ της Διοικήσεως

Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *