Εκδήλωση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αγροτικών Θεμάτων στην Παραμυθιά (+ΦΩΤΟ, +ΒΙΝΤΕΟ)

Share Button

Μία ακόμα άκρως εποικοδομητική συγκέντρωση ενημέρωσης διοργάνωσε το Σάββατο στην Παραμυθιά ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος αγροτικών θεμάτων.

Μέλη της Διοίκησης βρέθηκαν στην Παραμυθιά του Δήμου Σουλίου, όπου με την υποστήριξη του Δήμου, της Περιφέρειας και του Κτηνοτροφικού συλλόγου, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για το net metering και τα Σχέδια Βελτίωσης.

Από τη Διοίκηση του Συνδέσμου, παρέστησαν οι: Κώστας Σπανούλης, Κώστας Γιωτάκος, Γιάννης Παππάς και Γρηγόρης Τζαμαλής.

Στο πάνελ ήταν ακόμα η αντιδήμαρχος Βάσω Ντούκα και η Πρόεδρος του Κτηνοτροφικού συλλόγου Μυρτώ Λύκα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό η Δήμαρχος Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση, οι Βουλευτές του Νομού Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης και Βασίλης Γιόγιακας και η πρόεδρος του κτηνοτροφικού συλλόγου Θεσπρωτίας Μυρτώ Λύκα.

Στη διάρκεια της ενημέρωσης παρουσιάστηκε ο άνθρωπος του συνδέσμου στην Θεσπρωτία Θανάσης Πατσιούρας (Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός MSc) ο οποίος θα τρέξει το πρόγραμμα του net metering στην Ήπειρο.

Ο κ.Πατσιούρας δήλωσε ότι είναι έτοιμος να κατευθύνει τους ενδιαφερόμενους να ενταχθούν στο net metering σε πρώτη φάση και στα σχέδια βελτίωσης στη συνέχεια (τηλέφωνο επικοινωνίας: 6947804030)

VIDEO 1 : ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΦΟΡΕΩΝ

Η αντιδήμαρχος Βάσω Ντούκα στον συντονισμό της εκδήλωσης και οι τοποθετήσεις της Δημάρχου Σουλίου Σταυρούλας Μπραϊμη-Μπότση και του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Μάριου Κάτση:

VIDEO 2 : ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΦΟΡΕΩΝ

Ο Βουλευτής Βασίλης Γιόγιακας και η εκπρόσωπος της Περιφέρειας Αντιγόνη Φίλη.

VIDEO 3 : ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΦΟΡΕΩΝ

Η Πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Μυρτώ Λύκα:

 

ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: www.afo.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *