Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Πρόσκληση συμμετοχής στην 82η ΔΕΘ

Share Button

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ανταποκρινόμενο σε πρόσκληση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) αποφάσισε την συμμετοχή του με περίπτερο 25 τ.μ. στην 82η ΔΕΘ στις 09-17 Σεπτεμβρίου 2017 στην Θεσσαλονίκη.

Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου θα προβληθεί η Θεσπρωτία ως τουριστικός προορισμός, οι υπόλοιποι παραγωγικοί κλάδοι του νομού και θα διανεμηθεί το προωθητικό υλικό των επιχειρήσεων μελών μας που το επιθυμούν.

Καλούμε τις επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας που επιθυμούν να συμμετέχουν στην 82η ΔΕΘ φιλοξενούμενες στο περίπτερό του, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως και την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017 (στα: [email protected] και Fax 2665029489) και δηλώνοντας παράλληλα και τα τ.μ. που θα χρειασθούν, ώστε να προγραμματίσουμε αφενός με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παρουσία της Θεσπρωτικής επιχειρηματικότητας και αφετέρου να ενημερώσουμε έγκαιρα την ΚΕΕΕ για την κράτηση του χώρου αλλά και την διοργανώτρια αρχή.

Οι ανωτέρω δράσεις παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς κόστος συμμετοχής για τις επιχειρήσεις μας στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας των υπηρεσιών μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *