Ετοιμος για το ραντεβού με την ιστορία ο Θεσπρωτός-Πάνοπλος αγωνιστικά στον Βόλο για το πρώτο παιχνίδι μπαράζ με τη Νίκη

Share Button

Πάνοπλος αγωνιστικά, με το ηθικό ακμαίο και χωρίς άγχος ο Θεσπρωτός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον κυριακάτικο πρώτο αγώνα μπαράζ με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ο Δημήτρης Μουρούτης αντιμετωπίζει ευχάριστο πονοκέφαλο καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην διάθεσή του και μπορεί να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

“Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά δεν τον φοβόμαστε σε καμία περίπτωση. Εχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας μας και θα κυνηγήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις ένα θετικό αποτέλεσμα. Χρειάζεται μεγάλη αυτοσυγκέντρωση και προσοχή από τα πρώτα λεπτά”, τονίζει ο έμπειρος τεχνικός.

Η αποστολή του Θεσπρωτού λειτουργώντας σε επαγγελματικά πρότυπα θα αναχωρήσει αύριο το μεσημέρι για την θεσσαλική πόλη και θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο του Βόλου.

 

 

 

 

1 response on Ετοιμος για το ραντεβού με την ιστορία ο Θεσπρωτός-Πάνοπλος αγωνιστικά στον Βόλο για το πρώτο παιχνίδι μπαράζ με τη Νίκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *