Η απονομή του μεταλλίου στον Ηγουμενιτσιώτη Χρήστο Βαρβάρα στον επικό 8ήμερο αγώνα ποδηλάτου Bike Odyssey (+ΦΩΤΟ)

Share Button

Εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποιεί ο Χρήστος Χρήστου (Βαρβάρας) στο πρώτο στάδιο του 8ήμερου επικού αγώνα ποδηλάτου Bike Odyssey που ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή από την Σμίξη Γρεβενών για να καταλήξει την ερχόμενη Κυριακή στην πόλη του Μετσόβου.

Ο Ηγουμενιτσιώτης ποδηλάτης που αγωνίζεται ως δίδυμο με τον Καστοριανό Θοδωρή Κοτόπουλο βρίσκεται στην 2η θέση μετά και την ολοκλήρωση του Stage 3 έχοντας διανύσει περισσότερα από 100 χιλιόμετρα.

Την Τρίτη ολοκληρώθηκε το 3ο στάδιο του αγώνα για φέτος τερματίζοντας στο Νεοχώρι.

Ήταν ένα σχετικά μικρό στάδιο αλλά με πολλά υψομετρικά που σε συνδυασμό με τη ζεστή μέρα αποδείχτηκε απαιτητικό για τους αθλητές! Βέβαια η ομορφιά του τοπίου και η θέα της Λίμνης Πλαστήρα αποζημίωσε τους πάντες για την προσπάθειά τους.

Στον 8ήμερο αγώνα με άνεση επικράτησε για μία ακόμα μέρα η ομάδα «Εκστρατείς» των Παπασάββα-Ορφανουδάκη ακολουθούμενη σταθερά από τη δεύτερη «Vernon Endurance/Animal Rights» των Κοτόπουλου-Χρήστου (Βαρβάρας).

Μετά το πέρας του αγώνα, ακολούθησαν οι απονομές όπου οι αθλητές του 3ημέρου αποχώρησαν δίνοντας ευχές και στήριξη στους αθλητές του 8ημέρου για να συνεχίσουν τη μεγάλη προσπάθεια τους!

Σήμερα βρίσκεται σε εξέλιξη το 4ο στάδιο του αγώνα Νεοχώρι-Κρίκελλο που παραδοσιακά αποτελεί ένα από τα πιο δύσκολα στάδια του αγώνα, ίσως και το πιο δύσκολο!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *