Η Αφροδίτη Γκουλιούμη εντάσσεται στο δυναμικό του συνδυασμού “Δύναμης Ελπίδας” του Νίκου Γώγου

Share Button

Ακόμα μια νέα γυναίκα εντάσσεται στο δυναμικό του δημοτικού συνδυασμού της «Δύναμης Ελπίδας». Από σήμερα η Αφροδίτη Γκουλιούμη συντάσσεται στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Σουλίου κ. Νίκου Γώγου.

Ο κ. Γώγος, καλωσόρισε με ιδιαίτερη χαρά, όπως ανέφερε, την κα Γκουλιούμη στον συνδυασμό του ως ένα αξιόλογο νέο άνθρωπο, μια νέα γυναίκα που έχει πολλά να προσφέρει.

«Πιστεύουμε βαθιά στις δυνατότητες των γυναικών στην διοίκηση και θα ενισχύσουμε με κάθε δυνατό τρόπο την παρουσία τους και την ουσιαστική συμβολή τους στη αυτοδιοίκηση. Οι γυναίκες είναι απαραίτητες για το έργο μας την επόμενη ημέρα. Μαζί και με την Αφροδίτη θα προχωρήσουμε για το μέλλον του Δήμου Σουλίου με κέφι, όραμα και όρεξη για πολλή δουλειά!» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στόχο του Συνδυασμού να ενεργοποιήσει όσο το δυνατό το περισσότερο νέους ανθρώπους που ζουν εργάζονται στον Δήμο Σουλίου αφουγκράζονται τα προβλήματα και αποτελούν το μέλλον τους τόπου.

Αφού ευχαρίστησε τον υποψήφιο Δήμαρχο Σουλίου κ. Νίκο Γώγο, για την πρότασή του να συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου με τη Δύναμη Ελπίδας, η Αφροδίτη Γκουλιούμη, δήλωσε: «Συμμετέχουμε στον αγώνα των δημοτικών εκλογών του Μαΐου όχι για να συγκρουστούμε με τους άλλους συνδυασμούς για την καρέκλα, αλλά για να προσφέρουμε αποτελεσματικές και βιώσιμες λύσεις στα προβλήματα του Δήμου, να συνεισφέρουμε  με τις προτάσεις μας, ώστε να αξιοποιηθούν τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα και οι δυνατότητες βελτίωσης, προόδου, ανάπτυξης και προοπτικής για το μέλλον».

Η Αφροδίτη Γκουλιούμη είναι απόφοιτος του Τμήματος Τεχνολογίας  Γεωπονίας του ΤΕΙ Ηπείρου, μητέρα 2 παιδιών και παντρεμένη με τον Χρήστο Ντούμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *