Κάτσης σε Μαρκόπουλο (βουλευτής ΝΔ): Κάντε το λάθος να εξαιρέσετε τα στελέχη μας, όλα στο φως για τη Novartis (Video)

Share Button

Δεν θα επιτρέψουμε να πετάξετε την μπάλα στην εξέδρα για να μην έρθουν όλα στο φως για τη Novartis είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάριος Κάτσης στον Δ. Μαρκόπουλο της Ν.Δ. σε αντιπαράθεση στο Open.

“Θέλετε να εξαιρέσετε από την προανακριτική τους Πολάκη – Τζανακόπουλο επειδή φοβόσασταν το έγγραφο που θα έβγαινε με τους εκβιασμούς Στουρνάρα σε Μανιαδάκη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μ. Κάτσης στον Δ. Μαρκόπουλο.

O κ. Μαρκόπουλος γνωστός για τις εμφυλιοπολεμικού τύπου δηλώσεις του επιχείρησε να παρουσιάσει τη Ν.Δ. ως θύμα και να καταγγείλει τον «πολιτικό χουλιγκανισμό» όπως είπε των Πολάκη – Τζανακόπουλου. Όμως η αλήθεια θα αποκαλυφθεί παρά τα όσα επιχειρεί η Ν.Δ. για να «θάψει» την υπόθεση.

«Ποιος κάνει χουλιγκανισμό; Δοκιμάστε την επόμενη Τρίτη να αντικαταστήσετε τον Τζανακόπουλο και Πολάκη στην προανακριτική. Κάντε το λάθος να εξαιρέσετε αυτά τα στελέχη μας. Για ποιο χουλιγκανισμό μιλάτε; Ξέρετε πως μας αποκάλεσε χθες ο κ. Γεωργιάδης;»

Το αστείο είναι ότι ο κ. Μαρκόπουλος όπως και τα υπόλοιπα στελέχη της Ν.Δ. που παρελαύνουν στα κανάλια υιοθετούν την «γραμμή» Γεωργιάδη να πετάει λάσπη για τον Τσίπρα και Πολάκη «χωρίς στοιχεία» εξομοιώνοντας την περίπτωση του Άδωνι Γεωργιάδη που ελέγχεται από την Δικαιοσύνη… για να παρουσιάζεται τουλάχιστον τηλεοπτικά, ως «λευκή περιστερά».

ΠΗΓΗ: www.avgi.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *