Και η ΑΕΝ Σελεύκειας στο πλευρό του Γιώργο Καλφόγλου-“Τον καλούμε να μην παραιτηθεί”

Share Button

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Νέας Σελεύκειας εκϕράζει την αμέριστη συμπαράσταση του στον συντοπίτη μας και βοηθό διαιτητή του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ των ομάδων ΠΑΟΚ- ΑΕΚ για την άδική δυσϕήμιση και το « ανθρωποκυνηγητό» που υϕίσταται εξαιτίας του ανθρώπινου λάθους που οδήγησε στην κατακύρωση ενός τέρματος που έμελλε να κρίνει την έκβαση του αγώνα με νικητή τον ΠΑΟΚ.

Ο κ. ΚΑΛΦΟΓΛΟΥ με το αμέριστο ήθος την αξιοπρέπεια και την προσωπικότητα που τον διακρίνει αποτελεί « ΚΟΣΜΗΜΑ» στο χώρο της διαιτησίας και της ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ και είναι μεγάλη τιμή και υπερηϕάνεια που κατάγεται από ένα χωρίο προσϕύγων που κυνηγήθηκε πολύ όπως το χωριό μας . Εξαιτίας ενός ανθρωπινού λάθους δεν νοείται η τόσο μεγάλη δυσϕήμιση που υπέστη τις τελευταίες μέρες . Μια καταϕανέστατη απάντηση σε όλους αυτούς που θέλουν να αποκαλούνται « ΣΩΤΗΡΕΣ» του ελληνικού ποδοσϕαίρου είναι η παραδοχή από την πλευρά του κ. ΚΑΛΦΟΓΛΟΥ της ως άνω απόϕασης.

Τον καλούμε από την πλευρά μας να συνεχίσει στο χώρο της διαιτησίας που έχει ανάγκη από άτομα με ευθύτητα, αξιοπρέπεια και ακεραιότητα όπως ο Γιώργος ΚΑΛΦΟΓΛΟΥ.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΑΕΝΣ

1 response on Και η ΑΕΝ Σελεύκειας στο πλευρό του Γιώργο Καλφόγλου-“Τον καλούμε να μην παραιτηθεί”

  1. Δεν πρέπει να το πάρει έτσι προσωπικά και να μην παραιτηθεί εάν δούμε τι γίνονται και σε πιο διεθνές αγώνες Μην ξεχνάμε τι έγινε πρόσφατα στο τσάμπιονς league με την bαyαν Μόναχου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *