Κατασχέθηκαν πάνω από 46 κιλά κάνναβης στην Κορύτιανη-Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί

Share Button

Συνελήφθησαν, σήμερα (22-09-2018) μετά τα μεσάνυκτα στην Κορίτιανη Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς των Τμημάτων Δίωξης Ναρκωτικών και Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 25 και 23 ετών, κατηγορούμενοι για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών, με σκοπό τη διακίνηση καθώς και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διασυνοριακής συνεργασίας με τις Αλβανικές Αρχές και κατόπιν αξιολόγησης πληροφοριών και στοιχείων, οι δύο άνδρες εντοπίστηκαν να κινούνται πεζοί και να έχουν στην κατοχή τους δύο ταξιδιωτικούς σάκους, που περιείχαν (23) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -46- κιλών και -140- γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά καθώς και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι στερούνται νομιμοποιητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *