Κρίσιμες ώρες για τον Θεσπρωτό-Υστατη προσπάθεια να αποφευχθεί το Πρωτοδικείο

Share Button

sakarelisΘεσπρωτός ώρα μηδέν. Το μέλλον της ιστορικής ομάδας προδιαγράφεται αβέβαιο και ζοφερό καθώς και η τρίτη Γενική Συνέλευση απέβη άκαρπη.

Το διοικητικό συμβούλιο υπέβαλλε την παραίτησή του και όπως ξεκαθάρισε ο Κώστας Σακαρέλης σε περίπτωση που δεν βρεθεί κάποιος ενδιαφερόμενος να αναλάβει τις τύχες της ομάδας τις επόμενες ημέρες, η τύχη του Θεσπρωτού θα αποφασιστεί στο Πρωτοδικείο, όπως άλλωστε προβλέπεται από τις διαδικασίες.

Ο Σάββας Θωμάζος εμμένει στην απόφασή του να αποχωρήσει από την προεδρία, ωστόσο έθεσε ως απαράβατο όρο και απαραίτητη προυπόθεση να βρεθούν και άλλοι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι θα είναι διετεθειμένοι να συνεισφέρουν οικονομικά. «Μόνος του δεν μπορεί κανένας», λέει χαρακτηριστικά.

Εν τω μεταξύ, ο πρώην πρόεδρος του Θεσπρωτού Βαγγέλη Παπανικολάου το όνομα του οποίου είχε ακουστεί έντονα τις προηγούμενες ημέρες στα ποδοσφαιρικά στέκια για επιστροφή στα παλιά λημέρια, με δηλώσεις του στον Θεσπρωτικό Παλμό ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε κανένα διοικητικό σχήμα.

«Μετά το πέρας της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης και την διεξοδική συζήτηση που ακολούθησε τόσο με τον κ.Θωμάζο (οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στο γραφεία του κ.Παπανικολάου), όσο με τους κ.κ.Κάμτσιο και Μάστορα, δηλώνω κατηγορηματικά ότι για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους, δεν θέλω να εμπλακώ στα διοικητικά της ομάδας», ήταν η τοποθέτηση του κ.Παπανικολάου

Κοινός τόπος όλως των τοποθετήσεων και της συζήτησης που έγινε στην τελευταία Γενική Συνέλευση, η ανάγκη να βρεθεί μια ομάδα ανθρώπων οι οποίοι θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, ενώ αλγεινή εντύπωση προκάλεσε τόσο η παρουσία ελάχιστων φίλων της ομάδας και κυρίως η…εκκωφαντική απουσία των τοπικών αρχών.

Ωστόσο, οι προσπάθειες των ανθρώπων της ομάδας συνεχίζονται και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι έστω και την ύστατη στιγμή θα αποφευχθεί το….απευκταίο που είναι το Πρωτοδικείο.

 

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *