Κυκλοφοριακή ρύθμιση Ε.Ο. Ηγουμενίτσας-Σαγιάδας-Μαυρομμάτι από 15 μέχρι 21 Μαϊου

Share Button

Κυκλοφοριακή ρύθμιση Εθνικής Οδού Ηγουμενίτσας – Σαγιάδας – Μεθοριακός Σταθμός Μαυροματίου (στο τμήμα μετά από Τ. Κ. Ραγίου μέχρι την διασταύρωση προς Τ.Κ. Σμέρτου)

1. Γίνεται γνωστό ότι, λόγω κατάρρευσης του τοιχώματος της Κεντρικής Ορθογωνικής Προσαγωγού Αρδευτικής Διώρυγας από σκυρόδεμα, του Αρδευτικού Έργου Ασπροκκλησίου – Σαγιάδας, που εξυπηρετεί 6.000 στρ., σε μήκος περίπου 50μ., των επειγουσών αναγκών άρδευσης, αλλά και της επικινδυνότητας στο σημείο αυτό της Εθνικής Οδού Ηγουμενίτσας – Σαγιάδας – Μεθοριακός Σταθμός Μαυροματίου, μετά το φράγμα Ραγίου και πριν από την διασταύρωση προς Τ. Κ. Σμέρτου, πρέπει να γίνουν επειγόντως εργασίες αποκατάστασης των ζημιών της Διώρυγας και της Εθνικής οδού.

2. Για το σκοπό αυτό με απόφαση του κ. Περιφερειάρχη Ηπείρου εκδόθηκε σχετική Απόφαση έγκρισης διάθεσης πίστωσης και η Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας προχωράει στην κατασκευή του έργου αποκατάστασης της ζημιάς.

3. Κατόπιν αυτών θα υπάρξει διακοπή – ρύθμιση, με εκτροπή της κυκλοφορίας, στο τμήμα αυτό της Εθνικής Οδού Ηγουμενίτσας – Σαγιάδας – Μεθοριακός Σταθμός Μαυροματίου, από Τ. Κ. Ραγίου μέχρι διασταύρωση προς Τ. Κ. Σμέρτου, μέσω κατάλληλα σηματοδοτημένης ασφαλτοστρωμένης οδού και για το χρονικό διάστημα από 15-5-2017 μέχρι 21-5-2017.

4. Η Υπηρεσία θα καταβάλλει προσπάθεια ώστε ο δρόμος να δοθεί σε κυκλοφορία όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Ζητάμε την κατανόησή σας για την προσωρινή καθυστέρηση.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΘΩΜΑΣ ΠΙΤΟΥΛΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *