Μία ακόμη πανελλήνια διάκριση για το Α΄ Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας

Share Button

Έχουμε την τιμή να ανακοινώσουμε στους μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς και φίλους του σχολείου μας, ότι η σχολική μας μονάδα συμμετείχε στο διαγωνισμό , τον οποίο διοργάνωσε η Ελληνκή Καρδιολογική Εταιρεία, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος με θέμα: «Τα παιδιά ζωγραφίζουν μία ζωή χωρίς κάπνισμα». Στο διαγωνισμό αυτό κέρδισε το πρώτο βραβείο, με ατομικό έργο ζωγραφικής, η μαθήτρια της ΣΤ΄ τάξης του σχολείου μας, Μπουτάση Δάφνη.
Αξίζουν, γι αυτό, πολλά συγχαρητήρια ιδιαίτερα στη μαθήτρια, Μπουτάση Δάφνη, για την εικαστική απεικόνιση του ιατρικού θέματος.
Η διάκριση αυτή της μαθήτριάς μας, είχε ως αποτέλεσμα, η κριτική επιτροπή να επιχορηγήσει το σχολείο μας με χρηματικό ποσό, το οποίο θα αξιοποιηθεί για την αγορά εποπτικού υλικού για τις εκπαιδευτικές ανάγκες της σχολικής μας μονάδας. Ευχαριστούμε γι αυτό όλοι την μαθήτρια του σχολείου μας, τους γονείς της και την δασκάλα εικαστικών, κ. Γκαλντέμη Δήμητρα και δεσμευόμαστε ότι το σχολείο μας θα συνεχίσει να έχει ουσιαστική παρουσία σε όλα τα πολιτιστικά ιστορικά και κοινωνικά δρώμενα της περιοχής μας, αναδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο ότι δεν προσφέρει μόνον γνώσεις στους μαθητές του, αλλά αποτελεί το ίδιο σημαντικό πνευματικό φάρο για τη μικρή μας κοινωνία.
Ο Διευθυντής του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας
Γεώργιος Κύλλας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *