Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Λώλος παρουσίασε τον συνδυασμό του “Δύναμη Προοπτικής” (+εικόνες, +βίντεο)

Share Button

“Είμαι πεπεισμένος ότι οι πολίτες μας θα μας τιμήσουν εκ νέου με την εμπιστοσύνη τους και μπορούμε να πάμε τον Δήμο μας ακόμα πιο ψηλά”, τόνισε ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Λώλος στην παρουσίαση του συνδυασμού του το Σάββατο το βράδυ σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Πάνθεον.

“Η απόφαση να διεκδικήσουμε την επανεκλογή μας ήταν συλλογική και αποτελεί για μας ηθική υποχρέωση, καθώς πιστεύουμε ότι καταφέραμε πολλά, δρομολογήσαμε πολλά, επιλύσαμε πολλά και έχουμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα στο μέλλον.

Είμαι πεπεισμένος ότι οι πολίτες μας θα μας τιμήσουν εκ νέου με την εμπιστοσύνη τους και μαζί και με τα νέα μέλη που προστίθενται στην παράταξη, ανθρώπους με εμπειρία, γνώσεις και αγάπη για τον τόπο μας, μπορούμε να πάμε τον Δήμο μας ακόμα πιο ψηλά, να κτίσουμε το αύριο σε γερές υποδομές και να αναδείξουμε κάθε πτυχή του”.

Ο Δήμαρχος παρουσίασε αφενός τα έργα που υλοποίησε η Δημοτική Αρχή από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία του Δήμου και αφετέρου τα έργα που έχει δρομολογήσει και είναι προς υλοποίηση το προσεχές διάστημα.

“Καταφέραμε μέσα από σκληρή δουλειά να εξυγιάνουμε τα οικονομικά του Δήμου και εκμηδενίσαμε σχεδόν το έλλειμμα, που ξεπερνούσε τα 9εκ ευρώ”.

Εν συνεχεία ανακοίνωσε τα ονόματα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό του που αποτελεί κράμα δοκιμασμένων στελεχών με τα οποία συμπορεύτηκε τα τα τέσσερα τελευταία χρόνια αλλά και αρκετών νέων με όρεξη και διάθεση για δουλειά.

Δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα όπως τα κατέγραψε ο φακός του ΘΠ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *