Ο Παύλος Μπέλλος νέος Πρόεδρος της Νέας Κοινωφελής Επιχείρησης του Δήμου Φιλιατών

Share Button

bellos filiatesΤο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Κοινωφελής Επιχείρησης του Δήμου Φιλιατών ψήφισε με ομόφωνη απόφαση στην τελευταία συνεδρίασή του το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φιλιατών. Πρόεδρος ανακηρύχθηκε ο Παύλος Μπέλλος και αντιπρόεδρος ο Ηλίας Κατσαρός
Μετά την εκλογή του ο νέος Πρόεδρος κ. Μπέλλος ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του αλλά και ολόκληρο το Δημοτικό Συμβούλιο.

“Αναλαμβάνω την ΝΕ.Κ.Ε.ΔΗ.Φ. σε μια πολύ δύσκολη φάση. Όπως ξέρετε όλοι αυτή η επιχείρηση δεν έχει ούτε παρών ούτε μέλλον. Το χρέος της από όσο γνωρίζουμε όλοι ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ. Την αναλαμβάνω να κάνω τα αυτονόητα, να κάνω αυτά που δεν έκαναν οι άλλοι, δηλαδή να συγκεντρώσω τα στοιχεία εκείνα που χρειάζονται για να γίνει η εκκαθάριση της επιχείρησης. Ποια είναι αυτά: να αναθέσουμε σε νέο ορκωτό λογιστή για να έχουμε επιτέλους ένα πόρισμα για να ξέρουμε τι έχει γίνει μέχρι σήμερα και γιατί φτάσαμε ως εδώ που φτάσαμε, γιατί έγιναν τόσα λάθη. Επίσης να καταρτίσουμε τον προϋπολογισμό του 2016, ο οποίος έπρεπε να είχε γίνει, να προχωρήσουμε με το λογιστή της Επιχείρησης στο να πάρουμε τις δηλώσεις των δύο τελευταίων ετών, να πάρουμε τους Απολογισμούς και Ισολογισμούς από το 2012 μέχρι σήμερα. Αυτά και ότι άλλο χρειαστεί. Μπορούμε να τα πάρουμε χωρίς να δηλώνουμε ότι ερχόμαστε ούτε σαν μάγοι ούτε σαν μεσσίες, διότι αυτή η επιχείρηση δεν έχει σωτηρία, τόνισε ο κ.Μπέλλος και συμπλήρωσε:

“Εγώ αυτό που εγγυώμαι μαζί με το νέο Αντιπρόεδρο και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο και κυρίως με το σύμβουλο μειοψηφίας όπως ο Λένης που έχει κάνει και Αντιπρόεδρος να νοικοκυρέψουμε την επιχείρηση και να προστατέψουμε και το τελευταίο ευρώ. Δεν έχουμε την πολυτέλεια ούτε για μεμψιμοιρίες ούτε για αντιπολίτευση. Υπόσχομαι να λειτουργήσουμε με απόλυτη διαφάνεια. Τα θέματα όλα θα μπαίνουν επάνω στο τραπέζι προς συζήτηση και όχι κάτω από το τραπέζι και οι αποφάσεις θα είναι συλλογικές και όχι όπως γινόταν μέχρι σήμερα. Γνωρίζω πόσες δυσκολίες θα συναντήσουμε μπροστά μας. Με πολύ δουλειά, με καλή συνεργασία είμαι αισιόδοξος ότι θα πάμε καλά. Εμείς δεν φέρουμε καμιά ευθύνη για ότι έγινε στο παρελθόν εμείς θα φέρουμε ευθύνη για ότι γίνει από εδώ και στο εξής”.

Ρεπορτάζ-Φώτο: Ν.Κ.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *