Ο πολιτικός κόσμος της Θεσπρωτίας είπε το “ύστατο χαίρε” στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη στα Χανιά

Share Button

Χιλιάδες απλοί πολίτες από όλη την Κρήτη έχουν περάσει από τον Ιερό Ναό Αγίας Μαγδαληνής στην Χαλέπα Χανίων, από το βράδυ της Τετάρτης για να αποχαιρετήσουν τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.
Απλοί πολίτες συλλυπήθηκαν τους συγγενείς του πρώην προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ενώ πολλοί από αυτούς έφυγαν με εμφανή την συγκίνηση και δακρυσμένα μάτια.
Παράλληλα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες από το flashnews.gr νωρίς το μεσημέρι στην Αγία Μαγδαληνή ξεκίνησε η προσέλευση κόσμου, πολιτικών, εκπροσώπων αρχών και φορέων για την επιμνημόσυνη δέηση και την ταφή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, στο κοιμητήριο στον Αργουλιδέ.

Στην Κρήτη βρίσκονται ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας, ο τομεάρχης Αρτας της ΝΔ Βασίλης Ντάνης και ο θεματικός τομεάρχης της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας Νίκος Γκαμπρέλας.

Εν τω μεταξύ, παρουσία της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της χώρας και με τιμές πρωθυπουργού πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η εξόδιος ακολουθία στη Μητρόπολη Αθηνών.
Το «ύστατο χαίρε» στον πρώην Πρωθυπουργό είπαν ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Λώλος, ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Αντώνης Μπέζας, ο τομεάρχης Αρτας της ΝΔ και φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη Βασίλης Ντάνης και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Μαζαρακιάς και θεματικός τομεάρχης της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας Νίκος Γκαμπρέλας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *