Ο Σπύρος Παππάς παρουσίασε τον συνδυασμό του στους Φιλιάτες-“Μαζί πετύχαμε πολλά, μπορούμε περισσότερα”

Share Button

Με το σύνθημα “Μαζί πετύχαμε πολλά, μπορούμε περισσότερα” ο Δήμαρχος Φιλιατών Σπύρος Παππάς παρουσίασε το Σάββατο σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Α’Δημοτικό Σχολείο Φιλιατών τον συνδυασμό του  «Πολίτες σε δράση».

“Με συνέπεια και ευθύνη συνεχίζουμε μαζί την πορεία που έχουμε χαράξει για να πάμε τον τόπο μπροστά”, επισήμανε ο κ.Παππάς.

Οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι:

 • ΓΚΙΚΑΣ ΘΩΜΑΣ
 • ΓΚΙΖΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
 • ΓΚΡΙΜΠΟΥΡΑΣ ΛΑΜΠΗΣ
 • ΓΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
 • ΕΥΘΥΜΙΟΥ-ΒΡΑΚΑ ΕΛΕΝΑ
 • ΖΙΑΚΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
 • ΚΑΙΣΑΡΗ-ΣΚΕΥΗ ΒΟΥΛΑ
 • ΚΑΤΣΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
 • ΛΕΛΕΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
 • ΜΑΝΤΖΟΥΚΗ ΜΑΙΡΗ
 • ΜΠΕΛΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
 • ΜΠΕΛΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
 • ΜΠΟΡΟΔΗΜΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
 • ΜΠΟΡΟΔΗΜΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
 • ΜΠΟΤΣΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
 • ΜΠΟΥΖΙΟΥΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
 • ΜΠΟΥΤΖΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
 • ΝΤΑΦΛΟΥ ΕΦΗ
 • ΠΑΠΠΑ-ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΓΙΩΤΑ
 • ΠΑΠΠΑ ΟΥΡΑΝΙΑ
 • ΣΚΟΔΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
 • ΤΖΩΡΤΖΗ ΕΛΕΝΗ
 • ΤΑΤΣΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
 • ΤΣΟΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

 

Η ομιλία του κ.Σπύρου Παππά

Αξιότιμοι προσκεκλημένοι

Συνδημότισσες και συνδημότες

Φίλες και Φίλοι

Σας καλωσορίζουμε και σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την σημερινή παρουσία σας.  Μια συγκλονιστική παρουσία – ανεπανάληπτη που στέλνει δυνατό μήνυμα στην κοινωνία. Ενωμένη η κοινωνία μας δίνει ισχυρή εντολή, να συνεχίσουμε το έργο μας. Σας ευγνωμονούμε μας τιμάτε!!!

Πριν από πέντε περίπου χρόνια μας εμπιστευτήκατε τοποθετώντας μας στη διοίκηση του Δήμου Φιλιατών με βασικό σύνθημα ΄΄ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ΄΄ και την εμπιστοσύνη σας την κάναμε έργο. Σήμερα πλέον ύστερα από πέντε χρόνια με το κεφάλι ψηλά κοιτώντας σας όλες και όλους στα μάτια ζητάμε νέα ισχυρή εντολή να συνεχίσουμε την συντονισμένη προσπάθεια ώστε να ολοκληρώσουμε τα έργα που σχεδιάσαμε και διεκδικήσαμε προς όφελος όλων πολιτών, για ένα Δήμο ισχυρό – οικονομικά ανεξάρτητο – σύγχρονο, για ένα Δήμο της προόδου. Σήμερα επ΄ ευκαιρία της παρουσίασης των εκλεκτών υποψηφίων του συνδυασμού μας θα προβώ σε έναν πρώτο απολογισμό της Δημαρχιακής μας Θητείας – άλλωστε στη μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση θα αναφερθούμε στο έργο μας εκτενέστερα.

Πριν παρουσιαστώ ενώπιον σας ξαναδιάβασα το προεκλογικό πρόγραμμα του συνδυασμού μας και διαπίστωσα για μια ακόμη φορά ότι οι δεσμεύσεις μας τηρήθηκαν στο ακέραιο. 

Με τις αρχές της παράταξης απαράβατες για διαφάνεια – ισονομία – χωρίς αποκλεισμούς – χωρίς αντίπαλους πολίτες – χωρίς διαχωρισμούς σε ψηφίσαντες και μη ψηφίσαντες- χωρίς εξαρτήσεις – χωρίς συναλλαγματικές, αλλά με γνώμονα μόνο το συμφέρον του τόπου.

Με την προσωπική παρουσία μας όπου οι περιστάσεις το απαιτούσαν και με το έργο μας καταφέραμε να εκφράσουμε και να ικανοποιήσουμε σε μεγάλο βαθμό τις κοινωνικές απαιτήσεις και αυτή είναι ίσως  η μεγαλύτερη επιτυχία μας. Απόδειξη για αυτό αποτελεί η συνεργασία μας με όλους τους προέδρους των τοπικών Κοινοτήτων, τους πολιτιστικούς Συλλόγους , τις Αδελφότητες , τα κόμματα και κάθε κοινωνική συλλογικότητα που ζήτησε την υποστήριξή μας.

Εμείς στηριζόμενοι πάνω σε αυτές τις αρχές με εργατικότητα και αποτελεσματικότητα προχωράμε δυναμικά θεωρώντας ότι οι εκλογικές διαδικασίες αποτελούν την γιορτή της Δημοκρατίας που σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο άνθησε και δημιουργήθηκε, και όχι έναν πόλεμο μεταξύ μας.

Είμαστε οι δικοί σας άνθρωποι – κάποιοι από εσάς, ενώνουμε την κοινωνία δεν εξυπηρετούμε την ματαιοδοξία, τον διχασμό και το προσωπικό συμφέρον

Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τη Διοίκηση στο Δήμο, ξεκινήσαμε, με περίσσια θέληση και ορμή, τις προσπάθειες εφαρμογής των προεκλογικών μας  υποσχέσεων.

Αντιμετωπίσαμε ταυτόχρονα  τις τρέχουσες υποθέσεις και θέσαμε τις βάσεις για την σταδιακή επίλυση των διαχρονικών προβλημάτων που σχετίζονται με την ενίσχυση της οργανωτικής δομής και την αποτελεσματικότερη λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών προς όφελος των συμπολιτών μας.

Η αναδιοργάνωση των δημοτικών υπηρεσιών συνετέλεσε για να καταταγεί ο Δήμος στην τρίτη θέση πανελλαδικά ως προς την έγκαιρη και έγκυρη εξυπηρέτηση των πολιτών. 

Με τις αξίες της νοικοκυροσύνης και της αρχές της χρηστής διοίκησης πετύχαμε την εξυγίανση των οικονομικών ροών κάτι που καθημερινά πλέον απεικονίζεται στα στατιστικά δεδομένα των οικονομικών μας υπηρεσιών. Μετά από πολλά χρόνια εμφανίζεται μια σταθερή και ομαλή ροή εσόδων και εξόδων σε όλα τα οικονομικά μας δεδομένα βελτιώνοντας ταυτόχρονα   την εισπρακτική εξόφληση των λογαριασμών προς το Δήμο καθώς και την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς κάθε δικαιούχο.

Το τελευταίο το πετύχαμε αξιοποιώντας από την θέσπισή τους  τα προγράμματα ληξιπρόθεσμων οφειλών. Έτσι κατορθώσαμε  να εξοφλήσουμε μεταξύ των άλλων  τις οφειλές προς τρίτους { π.χ. ΔΕΗ ( 600.000 ευρώ , ΧΥΤΑ Καρβουναρίου ( 200.000  ευρώ  ) Προέδρους Κοινοτήτων καθώς και όλες τις επιβεβαιωμένες οφειλές που με δικαστικές αποφάσεις πρωτοκολλήθηκαν στα δημοτικά μας μητρώα. Ήδη έχει εξοφληθεί το 85% των ληξιπρόθεσμων οφειλών και υπολογίζουμε ότι έως το τέλος της Δημαρχιακής μας Θητείας θα  εξοφλήσουμε το σύνολο των οφειλών μας προς τρίτους.

Με τι κοινωνικές μας δομές που εμείς Δημιουργήσαμε { Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο }  αξιοποιήσαμε κάθε Ευρωπαϊκό, Εθνικό και Περιφερειακό πόρο κατορθώνοντας να καλύψουμε τις διατροφικές και ιατροφαρμακευτικές ανάγκες όλων των ανήμπορων και πασχόντων, από την κρίση, συμπατριωτών μας.

Παράλληλα ενισχύσαμε και επεκτείναμε το εύρος και το χρόνο εξυπηρέτησης των υπαρχόντων θεσμών { Βοήθεια στο Σπίτι, Κ.Η.Φ. Ηλικιωμένων } για την στήριξη των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας προς όλους όσους την χρειάζονται, ανεξάρτητα με το αν ήταν ενταγμένοι η όχι στα εν λόγω προγράμματα. Σε έναν Δήμο με γερασμένο  πληθυσμό σταθήκαμε πραγματικά με αγάπη και φροντίδα δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας. Είμαστε περήφανοι για αυτούς μας φρόντισαν και μας μεγάλωσαν με στοργή στην παιδική μας ηλικία και τώρα τους το ανταποδίδουμε με κάθε πρόσφορο τρόπο.

Με τις  αθλητικές και λοιπές δημοτικές υποδομές δίνουμε καθημερνά διέξοδο στις αθλητικές πολιτιστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες της νέων γενεών. Ενδεικτικά αναφέρουμε τις πάνω από 100 παρουσιάσεις της Δημοτικής Φιλαρμονικής στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας που προσεγγίζει ήδη τους 60 μουσικούς που εκπαιδεύονται   μουσικά σε αυτήν καθόλη την διάρκεια του έτους. Παράλληλα με αυτήν υπάρχει και το μουσικό μας Ωδείο από το οποίο έχουν λάβει μουσικό πτυχίο δεκάδες φερέλπιδες νέοι του τόπου μας. Αντίστοιχες ενασχολήσεις έχουν και οι νέοι που καθημερινά αξιοποιούν είτε ατομικά είτε ομαδικά μέσα από τις ομάδες τους τις αθλητικές υποδομές του Δήμου μας. Επιπλέον σε δεκάδες ανέρχονται οι διαλέξεις, οι ημερίδες και οι παρουσιάσεις ειδικών θεμάτων που πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου από εξειδικευμένους επιστήμονες στους τομείς των υγείας,  του πολιτισμού, του αθλητισμού των αγροτικών και κτηνοτροφικών δραστηριοτήτων με κορυφαία την ημερίδα για την ανάπτυξη του τόπου όπου στις 07 Ιουλίου 2018 εκ μέρους του ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ που υπάγεται στο ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ παρουσιάστηκαν 14 επιστημονικές μελέτες από ισάριθμους ομιλητές στα πλαίσια της Ημερίδας με τίτλο: Η συμβολή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου στην Ολοκληρωμένη Ανάπτυξη του Δήμου Φιλιατών.

Την ίδια περίοδο ακατάπαυστα σχεδιάζονται ,μελετώνται, υποβάλλονται και εγκρίνονται έργα και  δράσεις που η Δημοτική μας  Αρχή ολοκληρώνει και συνεχίζει σε όλο το εύρος των Κοινοτικών και Δημοτικών διαμερισμάτων του Δήμου μας.

Στους εν λόγω τομείς Κατορθώσαμε όχι μόνο να ανταπεξέλθουμε στις υποσχέσεις μας, σε μια περίοδο που τα έσοδα του Δήμου, από την ΣΑΤΑ και τους υπόλοιπους πόρους ήτανε μειωμένα κατά τα δύο τρίτα σε σχέση με την προμνημονιακή περίοδο, αλλά και να φέρουμε στο δημοτικό ταμείο σημαντικούς εθνικούς και ευρωπαϊκούς πόρους με την αξιοποίηση των ευρωπαϊκών, ευρωπαϊκών, εθνικών και περιφερειακών προγραμμάτων που υλοποιήθηκαν σε συγκεκριμένα έργα καθόλη  την διάρκεια της έως τώρα θητείας μας. Για το σκοπό αυτό επισκεφτήκαμε τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, το Υπουργείο Εσωτερικών, το Υπουργείο Υποδομών κ.α.

Με πρώτη προτεραιότητα τα έργα ύδρευσης σε όλη την επικράτεια του Δήμου δίνουμε λύση σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες  στο θέμα της υδροδότησης. Το πρόταγμα μας είναι  ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΝΕΡΟ ΜΕ ΒΥΤΙΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΩΡΙΟ.

Στην έδρα του Δήμου στους Φιλιάτες ολοκληρώθηκαν έργα και δράσεις που αποτελούσαν και κάλυπταν διαχρονικά αιτήματα πολλών γενεών: Συνοπτικά αναφέρουμε: την κατασκευή των αγωγών όμβριων υδάτων που ξεκινούν

Α> από το Ταχυδρομείο  Φιλιατών και φτάνουν στο περίπτερο της Πλατείας Κουφαλά  Β> από το πρακτορείο Φιλιατών έως και την παραλία,

Γ> την ανάπλαση όλων των πλατειών της Πόλης,

Δ> Την κατασκευή αμφιθεατρικού χώρου στην Πλατεία Ταχυδρομείου,

Ε> την επέκταση του  Ηλεκτροφωτισμού σε πολλές γειτονιές της πόλης των Φιλιατών,

Ζ> Τις διανοίξεις δρόμων στο Νοσοκομείο Φιλιατών και σε πολλές άλλες γειτονιές της πόλης των Φιλιατών.

Ε> Την ολοκλήρωση των έργων του βιολογικού Καθαρισμού και την καθημερινή του λειτουργία το οποίο καθίσταται το πιο χρήσιμο έργο και όχι το πιο άχρηστο όπως κάποιοι μίζεροι συμπατριώτες μας το ονοματίζουν.

Την ίδια περίοδο πλήθος έργων εκτελούνται σε όλες τις Κοινότητες   του Δήμου Φιλιατών. Έργα οδοποιίας, τσιμεντοστρώσεις, πεζοδρόμια, διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων ( Πλατείες, Σχολεία, Ναοί κ.α. )  διανοίξεις και επισκευές αγροτικών δρόμων, καθώς και έργα  άρδευσης και  ύδρευσης (Επισκευές και αντικαταστάσεις Αντλιοστασίων, αντικαταστάσεις εσωτερικών δικτύων ύδρευσης, αντιπλημμυρικά, διευθετήσεις όμβριων υδάτων, ύδρευση Τοπικών Κοινοτήτων Ραγίου και Κεστρίνης κ.α. ).

Με λίγα λόγια δεν έχει μείνει κοινότητα που η δημοτική μας Αρχή να μην έχει στρέψει το ενδιαφέρον και να μην έχει επιβλέψει και εκτελέσει έργο που ήτανε απαραίτητο και αναγκαίο για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της.    Πολλά από τα προαναφερθέντα έργα συμβάλλουν στην ανάπτυξη του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού τομέα που είναι ιδιαίτερα διαδεδομένος σε πολλές περιοχές του τόπου μας.

Στην ίδια περίοδο θέσαμε τις βάσεις καταθέτοντας συγκεκριμένες μελέτες  – προτάσεις, ύψους 5.500.000 εκατομμυρίων ευρώ, που αφορούν: την αντικατάσταση  του εσωτερικό δικτύου ύδρευσης  της πόλης των Φιλιατών αξίας 2.000.000, επισκευή οδικού δικτύου της πόλης των Φιλιατών αξίας 500.000 ευρώ αγροτική οδοποιία αξίας 1.500.000, βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλη την επικράτεια του Δήμου Φιλιατών αξίας 800.000 ευρώ, παιδικές χαρές αξίας 200.000 ευρώ, αγορά μηχανημάτων αξίας 200.000, δράσεις  leader, μελέτες ενεργειακής αναβάθμισης Δημοτικών κτιρίων, έργα συντήρησης και αποκατάστασης σε όλο το εύρος του του οδικού δικτύου του Δήμου μας, οι οποίες  εγκρίθηκαν και αναμένεται η δημοπράτησή  τους. Διάνοιξη δρόμου Ελαίας – Γιτάνας με σκοπό την τουριστική αξιοποίηση του αρχαιολογικού χώρου και ιδιαίτερα του θεάτρου με εκδηλώσεις πολιτιστικού χαρακτήρα. Επίσης υποβάλλαμε μελέτη για την αξιοποίηση της Ιεράς Μονής Γηρομερίου με σκοπό την αύξηση της επισκεψιμότητας του θρησκευτικού τουρισμού. Α

Επιπλέον καταθέσαμε σημαντικές προτάσεις για την ένταξη του δήμου σε διακρατικά προγράμματα όπως π.χ. το πρόγραμμα Intereg, καινοτόμες δράσεις, δημιουργία μονοπατιών με περιπατητικές και ορειβατικές διαδρομές που στοχεύουν και αυτές στην αύξηση της τουριστικής επισκεψιμότητας στην επικράτεια του Δήμου μας καθώς και  μελέτες για την εξοικονόμηση ενέργειας και την ελεύθερη πρόσβαση στο internet καθώς και προβολής δεδομένων μέσω του δικτύου έξυπνων πόλεων αναμένουμε την έγκριση τους από τους αρμόδιους φορείς. Η ολοκλήρωση των  προαναφερμένων έργων και των δράσεων που συμπεριλαμβάνουν αφορούν  και την θητεία της επόμενης Δημοτικής Αρχής. Εδώ τίθεται το διακύβευμα και το ερώτημα που πρέπει να απαντήσουν οι πολίτες; Ποιος ξέρει και ποιος μπορεί να υλοποιήσει όλο αυτόν το σχεδιασμό;  

Επίσης  με την απόφαση 256/2018 του Διοικητικού Εφετείου Ιωαννίνων η υπό εκκαθάριση επιχείρηση «ΝΕ.Κ.Ε. ΔΗ.Φ» απαλλάχτηκε από πρόστιμα και προσαυξήσεις ύψους 4.500.000 ευρώ που της είχαν επιβληθεί από την Δ.Ο.Υ. Ιωαννίνων. Η σημαντικότερη όμως συμβολή μας αφορά την προσπάθεια για την δημοπράτηση της μελέτη επέκτασης της Εγνατίας οδού από την θέση Λαδοχώρι στο συνοριακό φυλάκιο Μαυρομάτι  ποσού 4.900.000 ευρώ από  την« Εγνατία Οδό Α.Ε. »  . Η αναμενόμενη κατασκευή και ολοκλήρωση του εν λόγου έργου μέσα στην επόμενη πενταετία θα θέσει τις βάσεις για την οικονομική ανάκαμψη και την τουριστική αξιοποίηση του πανέμορφου τόπου μας καθώς και την δυνατότητα ακτοπλοϊκής σύνδεσης του λιμανιού της Τοπικής Κοινότητας Σαγιάδας με την Κέρκυρα.

Διαλέξαμε τον δύσκολο δρόμο δίνοντας λύση σε βασικά έργα υποδομής και όχι σε βιτρίνες. Ο δρόμος αυτός δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα, όμως ο Δήμος έχει συνέχεια. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε, δεν σας κρύβω ότι υπήρχαν βραδιές που δεν κλείναμε μάτι όμως δεν λυγίσαμε με μεθοδικότητα και εργατικότητα τα καταφέραμε. Δεσμευόμαστε ότι στην νέα δημοτική περίοδο θα  εντάξουμε ακόμη πιο εντατικά, έργα  και δράσεις που εμπλουτίζουν την καθημερινότητά μας,  στους τομείς του  πολιτισμού ,του αθλητισμού και της ψυχαγωγίας και αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας. Επίσης την επόμενη δημοτική περίοδο θα δώσομε ιδιαίτερη προσοχή και σε έργα που θα αναμορφώνουν το αστικό τοπίο της έδρας του Δήμου. Αυτά θα αναδεικνύουν τα ιδιαίτερα  χαρακτηριστικά της προσδίδοντας την αίγλη που  ταιριάζει στο ιστορικό παρελθόν τη καθώς και τις μελλοντικές της προοπτικές.

Θα πει κανείς από εσάς μα τα κάνατε όλα τόσο καλά και τέλεια; ΟΧΙ θα πω εγώ. Δεν είμαστε ούτε θεοί, ούτε μάγοι, ούτε ξερόλες. Είμαστε εργατικοί και αποτελεσματικοί, γιατί εμείς ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ δεν σας δουλεύουμε.

Προτού παρουσιάσω το μεγαλύτερο μέρος του συνδυασμού μας, θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και όλους ανεξαιρέτως τους δημοτικούς Συμβούλους που παρά τις όποιες επιμέρους διαφωνίες μας κατορθώσαμε και συμφωνήσαμε στα βασικά και να οδηγήσουμε τον τόπο μας πολλά βήματα μπροστά από το σημείο στο οποίο βρισκόντανε. Επίσης να ευχαριστήσω όλους τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων που συνεργάστηκαν – δούλεψαν και αυτοί με τον ίδιο ζήλο. Απόδειξη τούτου είναι η στήριξη, των 42 από τους 47 Προέδρους στην παράταξή μας

Επιπλέον, από  το δημόσιο αυτό βήμα, επιθυμώ να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους στις δημοτικές μας υπηρεσίες διότι με την συμπεριφορά τους και με την εργασία τους συμβάλλανε και αυτοί τους ώστε ο Δήμος μας να κάνει τα άλματα που απαιτούσαν οι περιστάσεις. Εξάλλου Ιδιαίτερη μνεία στους εργαζόμενους μας γίνεται σε όλους τους ετήσιους Απολογισμούς Πεπραγμένων του Δήμου μας.

Με επίκεντρο τον άνθρωπο στεκόμαστε σταθερά, με σεβασμό  στο πλευρό όσων χρειάζονται την στήριξη μας θέτοντας τις βάσεις, για να  είμαστε έτοιμοι  να  εντάξουμε τις νέες γενιές στον παραγωγικό ιστό της τοπικής μας οικονομίας   επιτρέποντάς τους να δημιουργούν τα δικά τους νοικοκυριά και να διαβιούν με αξιοπρέπεια στον τόπο τους.

Σήμερα και ενώ πλησιάζουν οι επόμενες δημοτικές εκλογές, του Μάϊου του 2019, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση δημόσια να ισχυρισθούμε, πολλή πριν το τέλος της θητείας μας, ότι πραγματοποιήσαμε πολλά περισσότερα από τι υποσχεθήκαμε. Είμαστε δε, έτοιμοι να συνεχίσουμε, με την ανανέωση της δικής σας, δημοκρατικής και εκλογικής συγκατάθεσης, με περισσότερη θέληση και ορμή για να ολοκληρώσουμε και το αναμενόμενο σημαντικό έργο της επόμενης δημοτικής αρχής που εμείς οι ίδιοι οραματιστήκαμε και το θέσαμε, με τις προτεινόμενες μελέτες – προτάσεις, σε πρώτη προτεραιότητα της επόμενης δημαρχιακής θητείας.

MΑΖΙ  ΠΕΤΥΧΑΜΕ  ΠΟΛΛΑ

ΜΠΟΡΟΥΜΕ  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ

ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΡΑΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

Σας ευχαριστώ και πάλι για την συγκλονιστική παρουσία σας στην σημερινή μας εκδήλωση από την  οποία αντλώ τη δύναμη να συνεχίσω να σας υπηρετώ για όσο εσείς θα με χρειάζεστε.

Δίπλα λοιπόν στους έμπειρους και άξιους συνεργάτες μου, υπάρχουν οι καινούργιοι συνυποψήφιοί τους που μαζί με το νεαρό της ηλικίας τους προσθέτουν τις γνώσεις, τις εμπειρίες τους και κυρίως την θέληση την ορμή και τον δυναμισμό τους προδίδοντας στο ψηφοδέλτιο μας όλα όσα χρειάζονται για να καλύψουμε τις απαιτήσεις, που εμείς οι ίδιοι θέσαμε με το έως τώρα έργο για την επόμενη Δημαρχιακή Αρχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *