Πολύτιμος βαθμός για τον Θεσπρωτό στην Ναύπακτο, 1-1 με τον Ναυπακτιακό-Σκόρερ ο Γώγος για το πλατανόφυλλο

Share Button

Ούτε στη Ναύπακτο σταμάτησε το αήττητο σερί των εννιά αγώνων του Θεσπρωτού με την ομάδα της Ηγουμενίτσας να επιστρέφει στη βάση της με έναν πολύτιμο βαθμό.

Το τελικό 1-1 κόντρα στον αποδεκατισμένο και “λαβωμένο” Ναυπακτιακό κρίνεται δίκαιο με βάση την συνολική εικόνα του αγώνα και διατηρεί το πλατανόφυλλο σε επαφή με την κορυφή.

Το α’ημίχρονο

Στην πρώτη του ευκαιρία ο Θεσπρωτός ευτύχησε να προηγηθεί στο 11ο λεπτό. Ο Ευθυμίου πάσαρε στον Γώγο ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Ζέρβα κάνοντας το 1-0.

Το πλατανόφυλλο με εξαιρετικό στήσιμο και αδιάκοπο τρέξιμο κρατούσε τους παίκτες του Ναυπακτιακού μακριά από την περιοχή του Κωνσταντάκου με τους γηπεδούχους να έχουν μία φλύαρη υπεροχή χωρίς να είναι απειλητικοί.

Στα τελευταία δέκα λεπτά ωστόσο, ο Ναυπακτιακός αύξησε την πίεση στα καρέ του Θεσπρωτού με αιχμή του δόρατος τον Γραμματικόπουλο φθάνοντας πριν τη λήξη του ημιχρόνου στην ισοφάριση.

Στο 37ο ο Κωνσταντάκος απομάκρυνε την μπάλα στο σουτ του Κωστή πέφτοντας στην δεξιά του γωνία.

Στο 39ο λεπτό ο Κατσέλης ανέτρεψε τον Γραμματικόπουλο και ο ρέφερι έδειξε σωστά την άσπρη βούλα. Ο Θεοχάρης ανέλαβε την εκτέλεση και με ψύχραιμο σουτ νίκησε τον Κωνσταντάκο φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου, ο πορτιέρο του Θεσπρωτού αποσόβησε τον κίνδυνο μπλοκάροντας την μπάλα μπροστά από τον Γραμματικόπουλο στη σέντρα του Κωστή στέλνοντας τους παίκτες των δύο ομάδων στα αποδυτήρια.

Το β’ημίχρονο

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα με τους παίκτες των δύο ομάδων να προσέχουν περισσότερο τα μετόπισθεν με αποτέλεσμα οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες να είναι ελάχιστες.

Το πάθος και οι δυνατές μονομαχίες κυριάρχησαν και τα λάθη να διαδέχονται το ένα το άλλο με τον δυνατό αέρα να δυσκολεύει ακόμη περισσότερο τους 22 ποδοσφαιριστές.

Είναι αξιοσημείωτο πως δεν καταγράφεται καμία τελική προσπάθεια για καμία από τις δύο ομάδες σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο.

Ο Θεσπρωτός τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Ευθυμίου στο 92ο λεπτό.

Ναυπακτιακός Αστέρας (Σκούνας): Ζέρβας, Καζανάς, Κοκώνης, Νικολακόπουλος, Θεοχάρης, Κέλλυ, Κωστής, Κυριαζόπουλος, Κονίδας (75ο Γιαννόπουλος), Γιαννόπουλος (88ο Κοντογιάννης), Γραμματικόπουλος,

Θεσπρωτός (Μουρούτης): Κωνσταντάκος, Σουλιώτης, Κατσέλης Γ. (46ο Πανταζής), Μπέρτσος, Σταυρίδης, Κασαρατέ, Γώγος, Μπίκας (94o Κωνσταντίνου Ε.), Γκόλιας (87ο Χατζίου), Ευθυμίου, Κωνσταντίνου Β. (58ο Μητσέλος)

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *