Πρώτη περιοδεία του υποψήφιου Δημάρχου Ηγουμενίτσας Γ.Γόγολου στην Ηγουμενίτσα

Share Button

Την πρώτη από τις προγραμματισμένες περιοδείες του πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου ο Συνδυασμός ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ στο Εμπορικό Κέντρο της Ηγουμενίτσας.
Σύσσωμη η Δημοτική Ομάδα, με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Γιάννη Κ. Γόγολο επισκέφθηκε το κέντρο της πόλης, όπου διένειμε το φυλλάδιο του προγράμματος και συνομίλησε με τους παρευρισκόμενος επαγγελματίες και πολίτες.
Ακολούθησε περιοδεία το απόγευμα του Σαββάτου στην Κορύτιανη, τον Αγ. Γεώργιο και τον Παραπόταμο.
Την πρωί της Κυριακής συνεχίστηκαν οι επισκέψεις στη Νέα Σελεύκεια, την Πλαταριά , το απόγευμα στο Καρτέρι, την Καταβόθρα, το Ελευθέριο και τους Σπαθαραίους.


” Η ανταπόκριση των συμπολιτών και η αποδοχή των προτεινόμενων ενεργειών από το συνδυασμό για το Δήμο μας, ήταν πράγματι συγκινητική. Η κοινωνία ζητά επιτακτικά μια νέα Δημοτική Αρχή, δραστήρια και αποφασιστική να αλλάξει την πορεία και το μέλλον του Δήμου.
Ξεκινώντας από τα μικρά και αυτονόητα της εξυπηρέτησης των πολιτών και της καθημερινότητας, για να φθάσει στη διαφάνεια των πράξεων και των συναλλαγών της Δημοτικής Αρχής και εν τέλει στη δημιουργία προϋποθέσεων για την ανάπτυξη της περιοχής.
Με τις περιοδείες μας αυτές, επιζητούμε να κάνουμε γνωστούς τους άξονες και τις μεθόδους που έχουμε επεξεργαστεί για να γίνει το απαραίτητο restart στο Δήμο μας. Επιπλέον, να ενεργοποιήσουμε τη νεολαία να συμμετάσχει στις εκλογές αφενός και αφετέρου να αντιληφθεί πως πρέπει να έχει λόγο στις μέλλουσες αποφάσεις του Δήμου, οι οποίες σε ένα μεγάλο βαθμό την αφορούν…” δήλωσε με την ολοκλήρωση των διήμερων περιοδειών ο κ. Γόγολος.
” θα συνεχίσουμε σε κάθε χωριό. Μας το επιβάλει η αγάπη μας για το Δήμο και η διάθεση να απαλλαγούμε από αυτά μου μας κράτησαν πίσω. Δεν μας βαραίνει τίποτε ως συνδυασμό και ως πρόσωπα. Έχουμε πλεονέκτημα στην όρεξη, στο πρόγραμμα και στη μέθοδο. Οι πολίτες θα ανταποδώσουν σε αυτούς που διαχειρίστηκαν τις τύχες του Δήμου τα τελευταία πέντε χρόνια, αυτό που το αντίστοιχο χρονικό διάστημα εισέπραξαν από την απερχόμενη δημοτική αρχή. Την απαξίωση και την αδιαφορία…
Καλώ τους συμπολίτες μας, να είναι σε εγρήγορση και να αντιδράσουν στις γνωστές παλαιοκομματικές μεθόδους που άρχισε ήδη εν όψει της διαφαινόμενης ήττας να υιοθετεί ως πρακτική η απερχόμενη Δημοτική Αρχή .
Οι συμπολίτες δεν δίνουν δεύτερη ευκαιρία σε μιά Δημοτική Αρχή που δεν άφησε θετικό αποτύπωμα σε κανέναν τομέα, όσο κι αν το αναζητήσεις…
Game over λένε ενδεικτικά οι νέοι μας…” συμπλήρωσε ο κ. Γόγολος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *