Π.Ηπείρου: Νέο επεισόδιο στο «γαλάζιο» εμφύλιο -Καχριμάνης: Αποτυχημένος γυρολόγος ο Ριζόπουλος

Share Button

Σε «γαλάζιο» εμφύλιο εξελίσσεται η μάχη για την Περιφέρεια Ηπείρου, μεταξύ του «καραμανλικού» νυν περιφερειάρχη Αλέκου Καχριμάνη και του «μητσοτακικού» Σπύρου Ριζόπουλου. Αν και η Πειραιώς, μετά από πολλές παλλινωδίες, αναγκάστηκε να στηρίξει τον κ. Καχριμάνη, πολλά στελέχη της λεγόμενης «μητσοτακικής» πτέρυγας ή άλλοι που θεωρούν τον κ. Καχριμάνη αποτυχημένο και παλαιοκομματικό, έχουν ήδη συνταχθεί με τον Σπ. Ριζόπουλο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο «εμφύλιος» ανάγκασε τον γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη να προβεί στην αναστολή των κομματικών αξιωμάτων δέκα στελεχών, ενώ παραπέμπονται στην Επιτροπή Δεοντολογίας διά τα περαιτέρω. Οι «αντάρτες», μεταξύ των οποίων και ο πρώην βουλευτής του κόμματος Κώστας Παπασιώζος, αντί της γαλάζιας υποψηφιότητας του Αλέκου Καχριμάνη για την περιφέρεια Ηπείρου στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στηρίζουν την υποψηφιότητα του Σπύρου Ριζόπουλου.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, λάδι στη φωτιά ρίχνουν δηλώσεις του κ. Καχριμάνη  με τις οποίες επιτέθηκε με σφοδρότητα κατά του κ. Ριζόπουλου: «Δεν θα ήμουν εκ νέου υποψήφιος αν δεν υπήρχε ο κίνδυνος πισωγυρίσματος. Η Ήπειρος δεν μπορεί να αποτελέσει πειραματόζωο στα χέρια αποτυχημένων γυρολόγων της πολιτικής και προσώπων με σκοτεινή διαδρομή από τα υπόγεια κάποιων γραφείων μέχρι το κράτος του Παναμά. Δεν έχουν τα εχέγγυα να είναι υποψήφιοι ούτε καν στην τελευταία κοινότητα της Ηπείρου», επεσήμανε.

ΠΗΓΗ: www.aftodioikisi.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *