Στο ΕΣΠΑ η ολοκλήρωση αποχετευτικών έργων στον Δήμο Σουλίου με 4,4 εκατ. ευρώ

Share Button

Στο ΕΣΠΑ και συγκεκριμένα στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» εντάσσεται, με απόφαση του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, το έργο κατασκευής αποχέτευσης εσωτερικού δικτύου ακάθαρτων και εγκατάσταση επεξεργασίας ακαθάρτων του δημοτικού διαμερίσματος Παραμυθίας και Καρυωτίου του Δήμου Σουλίου (Β’ Φαση), με συνολικό προϋπολογισμό 4.414.379,57 ευρώ.

Το φυσικό αντικείμενο της πράξης περιλαμβάνει την κατασκευή των έργων αποχέτευσης ακαθάρτων και της εγκατάστασης επεξεργασίας των λυμάτων του ενιαίου οικιστικού συγκροτήματος της Παραμυθιάς που αποτελείται από τους οικισμούς Παραμυθιά, Καρυώτι, Άγιο Δόνατο και Άγιο Γεώργιο.

Με την ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ αναμένεται το επόμενο διάστημα και η δημοπράτησή του. Δικαιούχος και φορέας υλοποίησης της πράξης είναι η Περιφέρεια Ηπείρου (για λογαριασμό του Δήμου Σουλίου) ενώ χρονικός στόχος για την υλοποίησή της ορίστηκε για τις 08/12/2018. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ένταξη της πράξης στο ΕΣΠΑ πατήστε εδώ.

 

Ypodomes.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *