Συγκλονιστική εμφάνιση από τον Χρήστο Χρήστου στον επικό 8ήμερο αγώνα ποδηλάτου Bike Odyssey-Κάλυψε διαφορά 20 (!) λεπτών στο 6ο στάδιο-Μία ανάσα από το βάθρο!

Share Button

Σε τροχιά μεταλλίου παραμένει ο Χρήστος Χρήστου (Βαρβάρας) στον 8ήμερο επικό αγώνα ποδηλάτου Bike Odyssey που ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή από την Σμίξη Γρεβενών για να καταλήξει αύριο στην πόλη του Μετσόβου.

Ο Ηγουμενιτσιώτης ποδηλάτης που αγωνίζεται ως δίδυμο με τον Καστοριανό Θοδωρή Κοτόπουλο έκανε την μεγάλη ανατροπή μετά και την ολοκλήρωση του 6ου Σταδίου.

Οι δύο ποδηλάτες κάλυψαν μία διαφορά 20 λεπτών (!!) περίπου από τους δεύτερους Τσουλουχά-Budek χωρίς όμως να μπορούν να ανακτήσουν την δεύτερη θέση και στη Γενική που έχασαν σε προηγούμενο στάδιο.

Με την ψυχολογία στα ύψη και αποφασισμένοι να καταθέσουν κάθε ικμάδα των δυνάμεών τους, βρίσκονται πολύ κοντά στην κατάκτηση ενός μεταλλίου και ενώ απομένουν τα δύο τελευταία στάδια για την ολοκλήρωση του επικού αγώνα.

Οι αθλητές ξεκίνησαν από το Κρίκελλο για να διανύσουν μία διαδρομή 90km για να διασχύσουν τα Βαρδούσια και να καταλήξουν στο χωριό.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα

https://www.bikeodyssey.gr/en/information/results/96-8-days-overall-results.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *