Συμμετοχή του ΟΛΗΓ στην Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση «Ποσειδώνια 2016» (+ΦΩΤΟ)

Share Button

PHOTO (3) (3)Στην κορυφαία Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση «Ποσειδώνια 2016», που για μια ακόμη μια φορά πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από τις 6 έως τις 10 Ιουνίου, συμμετείχε ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας, ως εκθέτης με εκθεσιακό περίπτερο με κύριο εκθέτη την Ένωσης Λιμένων Ελλάδος (ΕΛΙΜΕ), όπου συμμετείχαν και όλα τα μεγάλα λιμάνια της Ελλάδος.

Μετά την τελετή εγκαινίων το περίπτερο επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συνοδευόμενος από τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Θοδωρή Δρίτσα και το Γενικό Γραμματέα Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής, Χρήστο Λαμπρίδη.

Η διοργάνωση της έκθεσης τελούσε υπό την αιγίδα της ελληνικής ναυτιλιακής κοινότητας: το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, το Δήμο Πειραιά, το Ναυτικό Επιμελητήριο της Ελλάδας, την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, την Ελληνική Επιτροπή Ναυτιλιακής Συνεργασίας του Λονδίνου, την Ένωση Εφοπλισμών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων και το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας.

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Ανδρέα Νταή και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Η συμμετοχή στην έκθεση έδωσε την ευκαιρία για επαφές με σημαντικά στελέχη φορέων και επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της Ναυτιλίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για φέτος στην έκθεση συμμετείχαν 1.800 έκθετες από 89 χώρες, ενώ στο πρόγραμμα περιελάμβανε 40 θεματικά συνέδρια, σεμινάρια, workshops και συνεντεύξεις τύπου που κάλυψαν θέματα του ναυτιλιακού κλάδου σε παγκόσμιο επίπεδο. Σύμφωνα με τα στοιχεία, όπως αυτά κοινοποιήθηκαν από τους διοργανωτές της έκθεσης, την έκθεση επισκέφτηκαν συνολικά 22.000 επαγγελματίες της ναυτιλίας.

PHOTO (1)PHOTO (2) (2)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *