Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στην Ηγουμενίτσα για μεταφορά ενός μη νόμιμου μετανάστη

Share Button

Συνελήφθησαν, χθες (31-10-2018) τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο ημεδαποί, ένας 52χρονος άνδρας και μία 52χρονη γυναίκα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για μεταφορά ενός μη νόμιμου μετανάστη.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας πραγματοποίησαν έλεγχο στην Ηγουμενίτσα, σε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο με οδηγό τον 52χρονο και συνοδηγό την 52χρονη και διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν από κοινού στο εσωτερικό της χώρας, έναν 31χρονο αλλοδαπό, ο οποίος στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα.

Επίσης, από τον έλεγχο των στοιχείων του 31χρονου αλλοδαπού, προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα καθώς και καταδικαστική απόφαση του Α’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ποινής φυλάκισης πέντε μηνών και χρηματικής ποινής (1.500) ευρώ, παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Κατασχέθηκε το παραπάνω αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *