Συνελήφθησαν τρεις υπήκοοι Αλβανίας στη Σαγιάδα για εισαγωγή στη χώρα και μεταφορά ναρκωτικών-Κατασχέθηκαν δύο σάκοι με (37.610) γραμμάρια κάνναβης

Share Button

Συνελήφθησαν, σήμερα (03-06-2017) νωρίς το πρωί σε δασική περιοχή της Σαγιάδας Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, τρεις υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 33, 22 και 25 ετών, κατηγορούμενοι για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνησή τους στο εσωτερικό της χώρας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οι προαναφερόμενοι εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς σε δασική περιοχή της Σαγιάδας Θεσπρωτίας νωρίς το πρωί σήμερα, να έχουν εισέλθει πεζοί παράνομα στη χώρα και συνελήφθησαν διότι εισήγαγαν και μετέφεραν δύο ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν -35- συσκευασίες κάνναβης, βάρους -37- κιλών και -610- γραμμαρίων.

Συνολικά κατασχέθηκαν :

· -37- κιλά και -610- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και

· -3- κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε σε βάρος του 33χρονου και του 25χρονου εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.

Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *