Συνεχίζονται οι εντάξεις μεγάλων έργων για τον Δήμο Φιλιατών

Share Button

Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα, του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών, κ. Γ. Δέδε που υπογράφτηκε στις 4 / 12 / 2018 με Αριθμό Πρωτοκόλλου ΔΥΟ/6175, εγκρίνεται δέσμευση ποσού πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ (500.000,00 ευρώ) συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., σε βάρος του ενάριθμου έργου 2014ΣΕ57100004 της ΣΑΕ 571 του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, με διάθεση ισόποσης πίστωσης και μεταβίβασής της στον Δήμο Φιλιατών του Νομού Θεσπρωτίας για την υλοποίηση του έργου « Βελτίωση και συντήρηση οδικού δικτύου Δήμου Φιλιατών του Ν. Θεσπρωτίας ».
Η συγκεκριμένη απόφαση απαντά θετικά στις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής, που ξεκίνησαν την προηγούμενη χρονιά, με την επίσκεψη, του Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών κ. Χ. Σπίρτζη στα ορεινά χωριά του Δήμου Φιλιατών. Κατά την διάρκεια της εν λόγω επίσκεψης, ο Δήμαρχος Φιλιατών, του έθεσε επίσημα στον κ. Σπίρτζη το αίτημα της χρηματοδότησης έργων που αφορούν την « Βελτίωση και τη συντήρηση του οδικού δικτύου του Δήμου μας».
Το προαναφερόμενο ποσό της εγκριθείσας πίστωσης, που σημειωτέων αποτελεί και αυτή προεκλογική δέσμευση της Δημοτικής Αρχής, η Διοίκηση του Δήμου σκοπεύει να το διαθέσει στην βελτίωση και την συντήρηση του οδικού δικτύου της πόλης των Φιλιατών και η αποπεράτωση του όλου έργου προβλέπεται να ολοκληρωθεί ταυτόχρονα με την ολοκλήρωση της αντικατάστασης του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της έδρας του δήμου.

Αξίζει να θυμόμαστε ότι: Οι Υποσχέσεις Τηρούνται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *