Την Τετάρτη η πρώτη συνάντηση των μελών της συμμετοχικής ομάδας πολιτών Θεσπρωτίας

Share Button

petition_joinΠρώτη τακτική συνάντηση μελών της συμμετοχικής ομάδας πολιτών Θεσπρωτίας

Θέματα:

1. Προγραμματισμός συναντήσεων

2. Επαφή με άλλες συλλογικότητες

3. Δημιουργία φυλλαδίου με βασικές θέσεις συλλογικότητας

4. Δημιουργία εκδήλωσης με θέμα τις κατασχέσεις-πλειστηριασμούς

5. Κοινοποίηση θέσεων ομάδας

Αποφάσεις:

1. Αποφασίστηκε κάθε 1η και 3η Τετάρτη του μήνα στις 20:30 στα γραφεία της ομάδας (πρώην μαθητική εστία, δεξιά σκάλα, δεύτερο όροφο αριστερά) να γίνεται η τακτική συνάντηση των μελών. Ταυτόχρονα αποφασίστηκε η αίθουσα να είναι ανοιχτή κάθε Τετάρτη στις 20:30. Κατ ΄ εξαίρεση γι΄ αυτό το μήνα, η επόμενη τακτική συνάντηση θα γίνει την 4η Τετάρτη του μήνα 22-6-2016.

2. Αποφασίστηκε να οργανωθεί μια συνάντηση με συλλογικότητες των Ιωαννίνων και της Κέρκυρας όπου ήδη έχουμε έρθει σε επαφή και έχει διαπιστωθεί σύμπλευση σε πολλές απόψεις και στόχους. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ομάδας.

3. Άμεσα μέλη της ομάδας θα δημιουργήσουν ένα φυλλάδιο με τις βασικές αρχές της ομάδας και τις επιδιώξεις (επιγραμματικά).

4. Μέλη της ομάδας ανέλαβαν να βρούνε ανθρώπους που θα μπορούσαν να μας ενημερώσουν για το τι ισχύει σήμερα στις κατασχέσεις- πειστηριασμούς. Ταυτόχρονα αποφασίστηκε (αν είναι δυνατό) να πραγματοποιήσουμε παρέμβαση με σκοπό τη ματαίωση πλειστηριασμού που θα αφορά πρώτη κατοικία για συμπολίτες που αντικειμενικά έχουν αδυναμία εξόφλησης και στερούνται παράλληλά οποιουδήποτε άλλου περιουσιακού στοιχείου και ιδιαίτερα ακινήτων.

5. Η ομάδα θα ενημερώνει τους πολίτες για τις θέσεις της στα τρέχοντα θέματα της πόλης, είτε με παρεμβάσεις στο δημοτικό συμβούλιο είτε υπό τη μορφή ψηφισμάτων, ή με φυλλάδια και διανομή στους πολίτες. Παράλληλα θα καλεί τους συμπολίτες να συμμετέχουν στην ομάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *