Τρεις μνηστήρες για την αγορά του Θεσπρωτού

Share Button

Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά τρεις είναι οι ενδιαφερόμενοι για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Θεσπρωτού αφού προηγουμένως ολοκληρωθεί η διαδικασία μετατροπής της ομάδας από ερασιτεχνικό σωματείο σε ΠΑΕ και κατ επέκταση σε ανώνυμη εταιρεία.

Η πρώτη πρόταση έρχεται από την Γερμανία.

Ο Φώτης Τσουγγάρης, που κατάγεται από το Γαρδίκι και ζει και εργάζεται στην Γερμανία εξέφρασε την επιθυμία του να εμπλακεί στα κοινά του Θεσπρωτού καταθέτοντας μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες επίσημη γραπτή πρόταση στην διοίκηση του συλλόγου.

Ο κ.Τσουγγάρης τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ήταν μεγαλομέτοχος του Αιγινιακού, αλλά αποχώρησε μετά τον υποβιβασμό της ομάδας της Πιερίας στη Γ’ Εθνική.

Ο εκπρόσωπός του και πρώην γενικός διευθυντής του Ηρακλή και του Αιγινιακού Γιώργος Μπέζας εμφανίστηκε στην χθεσινοβραδινή έκτακτη Γενική Συνέλευση και ανέλυσε το πλάνο του για την ομάδα αναφέροντας πως το μπάτζετ για τη νέα χρονιά θα κυμανθεί μεταξύ 600.000-700.000 ευρώ με το ενδεχόμενο να αυξηθεί.

Η δεύτερη πρόταση έρχεται από την Ολλανδία.

Ο εκπρόσωπος ομάδας Ολλανδών επιχειρηματιών που τρέχουν διάφορα projects σε ομάδες της Ευρώπης με έμφαση στις ακαδημίες βρέθηκε στο Πάνθεον και ανέλυσε το πλάνο.

Η τελευταία πρόταση έρχεται και αυτή από την Γερμανία με έντονο όμως το άρωμα Θεσπρωτίας.

Ο Γιώργος Σμπίλιας, είναι Έλληνας επιχειρηματίας στη Γερμανία (με καταγωγή από την Μαζαρακιά) που δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης και των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης και εξέφρασε την πρόθεσή του να βοηθήσει την ομάδα χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε περαιτέρω ανάλυση του πλάνου του.

“Χρειάζομαι λίγες ημέρες προκειμένου να συζητήσω με ορισμένους ανθρώπους στην περιοχή και να πάρω τις οριστικές αποφάσεις  μου”, δήλωσε στον ΘΠ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο περιθώριο της συνέλευσης ορίστηκε οκταμελής επιτροπή αποτελούμενη από τους: Μάστορας Λ., Καρακίτσος Η., Βλάχος Π., Γκαμπρέλας Δ., Μακρής Χ., Νικολάου Γ., Ταβατζόπουλος Γ. και Μπλέτσας Δ. η οποία θα τρέξει τις διαδικασίες για την μετατροπή της ομάδας σε Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία.

Επίσης αποφασίστηκε το όνομα της νέας εταιρείας: «Π.Α.Ε. Α.Σ. Θεσπρωτός 2019».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *