Φιλική ήττα του Θεσπρωτού στην Πρέβεζα, 3-2 από τον ΠΑΣ-Βασίλης Κωνσταντίνου και Γκέκας σκόραραν για το πλατανόφυλλο

Share Button

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: www.gosports.gr

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα συνέχισε νικηφόρα τις φιλικές του αναμετρήσεις ενόψει του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής, αφού επικράτησε του Θεσπρωτού, που φέτος θα αγωνίζεται στη Footbal league, με 3-2.

Οι γηπεδούχοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ 0-2, με πρωταγωνιστή τον Σιδέρη που πέτυχε χατ-τρικ πήραν μια νίκη ψυχολογίας απέναντι σε μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας. Οι παίχτες του Μιχάλη Βλάχου ανέβασαν στροφές στο 2ο ημίχρονο και με γρήγορες αντεπιθέσεις και σωστές εναλλαγές, έδειξαν ότι είχαν περισσότερες δυνάμεις και πήραν τη νίκη.

O Θεσπρωτός άνοιξε το σκορ στο 21’ με πλασέ του Γκέκα και στο 42’ ο Βασίλης Κωνσταντίνου με σουτ κέρδισε τον Καραπιπέρη πετυχαίνοντας το 0-2. Ο Σιδέρης στο 45’ με ωραίο μακρινό σουτ μείωσε στο 1-2, που ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Σιδέρης ξαναχτύπησε και με μακρινό σουτ στο 51’ , μετά από χαμένο τετ α τετ στην προηγούμενη φάση, έγραψε το 2-2. Στο 63’ ο Σιδέρης μετά από ωραία πάσα του Λαζανά βρήκε και πάλι δίχτυα(3-2) δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του ΠΑΣ Πρέβεζα. Στο 83΄ ο Ευθυμίου είχε δοκάρι για τον Θεσπρωτό, με την ομάδα του Μουρούτη να γνωρίζει μια φιλική ήττα στην Πρέβεζα.

Διαιτητής: ΡΟΥΣΟΣ Ν.

Βοηθοί: ΝΤΟΜΑΡΗΣ- ΝΑΣΤΟΣ


ΠΑΣ Πρέβεζα (Βλάχος): ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ, ΚΑΡΜΟΚΟΛΙΑΣ, ΛΑΚΚΑΣ, ΛΑΖΑΝΑΣ Γ., ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ, ΓΚΙΝΗ, BRUNO, ΕΛΕΖΙ, ΒΑΣΙΛΑΣ, ΣΙΔΕΡΗΣ.

Έπαιξαν και οι: KΩΤΣΗΣ, ΚΑΤΣΑΡΟΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΑΛΟΓΚΑΝ, ΦΥΣΕΚΗΣ, ΛΑΖΑΝΑΣ Α., ΚΟΚΚΑΛΗΣ, DIAW , ΣΚΑΜΝΕΛΟΣ.

Θεσπρωτός (Μουρούτης): ΣΟΥΛΕΙΜΕΖΟΓΛΟΥ, ΝΟΝΗΣ, ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ε., ΠΑΝΤΑΖΗΣ, ΜΠΙΚΑΣ, ΜΠΑΜΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΣ., ΚΟΛΛΑΣ, ΓΚΕΚΑΣ

Έπαιξαν και οι: ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΣ, ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ, ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΦΟΥΝΤΖΟΥΛΑΣ, ΓΩΓΟΣ, ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΝΤΑΝΗΣ, ΦΑΤΙΓΚΑ, ΚΑΤΣΕΛΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΜΑΟΥΡΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *