Άρχισε τις συναντήσεις ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗΓ Θανάσης Πορφύρης

Share Button

Στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας συναντήθηκαν σήμερα 9/10/2019, η Πρόεδρος του Οργανισμού κα Ρεγγίνα Δηλαβέρη και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού κ. Αθανάσιος Πορφύρης, με τον κ. Cengiz Gunay εκπρόσωπο της εταιρείας Gunsay Denizcilik, που δραστηριοποιείται με την πρακτόρευση μεταφοράς φορτηγών οχημάτων που διακινούνται από το Λιμάνι της Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με ναυτιλιακή εταιρεία που δραστηριοποιείται επίσης στο Λιμένα.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν νέες ευκαιρίες συνεργασίας, αλλά και θέματα που αφορούν την εξυπηρέτηση των χρηστών. Ακολούθησε επίσκεψη στους χώρους του Λιμένα. Ο κ. Cengiz Gunay, ενημερώθηκε αναλυτικά για τις υποδομές, τις προσφερόμενες υπηρεσίες και το επίπεδο ασφάλειας του Λιμένα.
Η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας τόνισε χαρακτηριστικά, ότι η άποψη των χρηστών και η ανατροφοδότηση σε όλα τα θέματα είναι πάντοτε εποικοδομητική και επιβεβαίωσε ότι η συνεργασία θα είναι σταθερή και συνεχιζόμενη με νέες προοπτικές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *