Αρωμα Θεσπρωτίας στους αγώνες “Παρακαλάμιες Διαδρομές 2017” (+ΦΩΤΟ)

Share Button

Με την συμμετοχή αθλητών από την Ηγουμενίτσα ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι δύο αγώνες Ορεινής Ποδηλασίας και Ανωμάλου Δρόμου, 30 και 10 χιλιομέτρων αντίστοιχα υπό τον τίτλο «Παρακαλάμιες Διαδρομές 2017» που διεξήχθησαν για πρώτη φορά στο χωριό Βουτσαρά Ιωαννίνων.

Στον αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας συμμετείχαν 9 αθλητές από την Ηγουμενίτσα με αρχηγό της αποστολής τον Χρήστο Χρήστου (Βαρβάρα).

Ο Βαρβάρας διακρίνεται αριστερά στις 2 φωτογραφίες

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Πετράκης με 26αρι ποδήλατο 10ετίας πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση και κατέλαβε την 3η θέση. Τρίτος κατετάγη ο Πέτρος Ζύλης ενώ πολύ καλά πλασαρίσματα είχαν και οι άλλοι αθλητές.

Στον αγώνα Ανωμάλου Δρόμου, o Στέφανος Πάντζης (1ος αριστερά στην κάτω ΦΩΤΟ) τερμάτισε στην 3η θέση στην κατηγορία 18-30 και ο Γιάννης Ιωάννου κατετάγη 3ος στην κατηγορία 30+ και τέταρτος στην γενική κατηγορία (ο 1ος δεξιά στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΦΩΤΟ)

Από τον ΣΚΑ Παραμυθιάς συμμετείχαν οι Μιχάλης Αναστασόπουλος και Σπύρος Γώγος.

Στη τελετή βραβεύσεων, κύπελλα πήραν οι τρεις πρώτοι από τις 4 ηλικιακές κατηγορίες που διαγωνίστηκαν (Κ18, 18-30, 30-40 & 40+) οι οποίοι ανέβηκαν στο βάθρο που ήταν φτιαγμένο από κορμούς δέντρων της περιοχής.

Διοργανωτές ήταν η Αδελφότητα Βουτσαρά Ιωαννίνων «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» σε συνεργασία με τον Δήμο Ζίτσας και στόχος η ανάδειξη της εξαιρετικής ομορφιάς του φυσικού τοπίου της περιοχής.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *