Γιώργος Καλφόγλου: «Βγήκε η πικρία του Μελισσανίδη»

Share Button

Ο επόπτης, Γιώργος Καλφόγλου που έκρινε τον τελικό του Κυπέλλου μίλησε για όσα ακολούθησαν της λανθασμένης απόφασής του στο γκολ του Πέδρο Ενρίκε.

Αναλυτικά όσα είπε στο ραδιόφωνο Metropolis:

– για την παραίτησή του: «Είναι θέμα σεβασμού προς τον εαυτό μου. Όταν ακούγονται πράγματα που με θίγουν προσωπικά τότε καλό είναι να φεύγεις με το κεφάλι ψηλά».

-για την κουβέντα που είχε με τον Βασίλη Δημητριάδη: «Με βρήκε ακριβώς πριν την απονομή και χωρίς έντονο και προκλητικό ύφος μου είπε το παράπονο του και το δέχτηκα και τον καταλαβαίνω. Ένας βοηθός καταλαβαίνει πότε ότι έχει κάνει λάθος όταν έρχονται δυο-τρεις και σου λένε ότι έχεις κάνει λάθος. Ζήτησα συγγνώμη, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο».

– για το αν το λάθος του ήταν ανθρώπινο και τι απαντάει στην κατηγορία Μελισσανίδη ότι ήταν «στημένος»: «Εγώ δεν ξέρω τέτοια πράγματα. Αισθάνθηκα βάρος γιατί δεν είναι απλό παιχνίδι. Ήταν ο τελικός, ένας τίτλος, αλλά δεν ξέρουμε ποιο θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Απλά δεν έδωσα τη δυνατότητα στην ΑΕΚ να διεκδικήσει το Κύπελλο και αυτό το φέρω βαρέως. Δεν ξέρω αν γίνομαι πιστευτός. Εγώ έτσι ένιωσα, το έκανα και η ζωή συνεχίζεται».

-για τη δήλωση Μελισσανίδη: «Δεν θέλω να κρίνω κανέναν, είπε κάτι, δεν θα το σχολιάσω. Το είπε ο κ. Μελισσανίδης, μπορεί να το έλεγαν και φίλαθλοι. Βγήκε πικρία. Δεν μπορούμε να κρίνουμε έναν άνθρωπο εν θερμώ. Πάμε παρακάτω».

– για το αν δέχθηκε απειλές: «Καμία απειλή από κανέναν. Μόνο κάποια μηνύματα στα social media. Η απόφαση μου έχει να κάνει με ότι νιώθω πως μπαίνοντας σε κάποιο γήπεδο δεν θα μπορώ να προσφέρω αυτό που έκανα επί τόσα χρόνια. Και το γνωρίζουν ότι έχω προσφέρει. Έτσι ένιωσα εκείνη τη στιγμή, έτσι νιώθω ακόμα, ίσως μετά από καιρό να πω “γιατί”, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι καλά με τον εαυτό μου. Πιστεύω ότι έκανα σωστά. Όταν νιώθεις ότι δεν έχεις να προσφέρεις κάτι άλλο, πρέπει να σηκώνεσαι και να φεύγεις. Να μη γίνεσαι βάρος σε άλλους ανθρώπους».

– για το τι του είπαν Τριτσώνης, Κουκουλάκης: «Τα παιδιά δεν μου είπαν τίποτα. Μου είπαν ότι πρέπει να ξέρουμε σύντομα τι θέλεις να κάνεις για να το αντιμετωπίσουμε. Πολλοί με προέτρεπαν να μην παραιτηθώ γιατί ξέρουν ποιος είμαι και ήθελαν να συνεχίσω γιατί ξέρουν τι έχω καταφέρει. Απλά εγώ δεν ένιωθα ότι μπορούσα να συνεχίσω. Δεν κρατάω προσωπικά κακία από κανέναν. Μόνο με τον εαυτό μου τα έχω. Ήταν άτυχη στιγμή, απροσεξία, δυσκολία της φάσης; Έκανα λάθος και το πλήρωσα και ψυχικά και με την καριέρα μου, αν και είχα χρόνια μπροστά μου να παίξω. Η ζωή συνεχίζεται».

– για τη γνώμη του κόσμου για τη διαιτησία: «Πιστεύω ότι το σύνολο των διαιτητών είναι έντιμοι. Τώρα θα πει κάποιος “τι λες τώρα”. Τουλάχιστον όσα παιδιά είναι σήμερα είναι καλοί διαιτητές. Λάθη γίνονται παντού. Απλά στην Ελλάδα έχουμε ένα τσουβάλι και τους πετάμε μέσα όλους. Δεν είναι έτσι. Έχει δει πολλά ο κόσμος και δυσκολεύεται να πιστέψει, δεν τους κατηγορώ. Πώς γίνεται όμως ένα λάθος υπέρ μας να είναι ανθρώπινο και όταν είναι κατά μας, να είναι “στημένο”;».

ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *