Δημήτρης Ζήσης (Γραμματέας Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας): “Αγώνας ως την τελική δικαίωση”-Βροντερό παρών της Ένωσης στις χθεσινές κινητοποιήσεις (+ΦΩΤΟ, +ΒΙΝΤΕΟ)

Share Button

‘Εναν άνισο αγώνα για αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις δίνει τις τελευταίες ημέρες η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Με την Ομοσπονδία να σφραγίζει τις εξελίξεις στο συνδικαλιστικό μέτωπο, τόσο με τη μεγαλειώδη ένστολη πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας και τις διαβουλεύσεις σε διάφορα επίπεδα, όσο και με τη συνεχιζόμενη διαμαρτυρία στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, ο αγώνας των Αστυνομικών συνεχίζεται.

Στις χθεσινές κινητοποιήσεις ενάντια στα μέτρα της νέας συμφωνίας με τους θεσμούς συμμετείχαν και μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας προεξάρχοντος του προέδρου Βασίλη Νάκου και του Γενικού Γραμματέα Δημήτρη Ζήση.

“Πρέπει να μάχεσαι ασχέτως από το αποτέλεσμα για να είσαι με την συνείδησή σου εντάξει τουλάχιστον. Χαμένη μάχη είναι μόνο αυτή που δεν δίνεται. Κάτι πάει να γίνει. Ο αγώνας θα συνεχισθεί με την ίδια ένταση”, τόνισε ο κ.Ζήσης.

 

 

Δείτε στο παρακάτω βίντεο χαρακτηριστικό απόσπασμα από τις χθεσινές κινητοποιήσεις:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *