Διπλή εκπροσώπηση από την Ηγουμενίτσα σε εκδήλωση του αμερικανικού προξενείου στη Θεσσαλονίκη

Share Button

Με δύο νέους και αξιόλογους επιστήμονες το Ινστιτούτο Πολιτικών Μελετών ΚΕΑΣΜ Ηπείρου εκπροσωπήθηκε στη συζήτηση για τις επιχειρηματικές προοπτικές και την καινοτομία της Βόρειας Ελλάδας, που διοργάνωσε το Ινστιτούτο  σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο των Η.Π.Α. στην Θεσσαλονίκη και το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

Ο Διευθυντής Ηπείρου του ΚΕΑΣΜ Γιώργος Ντάνης (επιστημονικός συνεργάτης του Δήμου Ηγουμενίτσας) και ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης & Συνεργασιών: Αθανάσιος Σιντόρης (δικηγόρος) έδωσαν το παρών στην ενδιαφέρουσα συζήτηση και είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να συνομιλήσουν με τον Γενικό Πρόξενο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη Gregory W. Pfleger, Jr.

Στο επίκεντρο της εκδήλωσης τέθηκαν οι επιχειρηματικές προοπτικές και η καινοτομία στην Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα όπως αυτές διαμορφώνονται μετά την σημαντική παρουσία των Η.Π.Α. ως τιμώμενης χώρας στην 83η Δ.Ε.Θ. τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Στην εκδήλωση στην οποία ομιλητές ήταν εκτός του κ. Pfleger, ο Οικονομικός Ακόλουθος της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα, Chip Laitinen, ο κ. Αλέξανδρος Κωστόπουλος, από την Διοικούσα Επιτροπή του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και CEO της FORESIGHT και ο Πρόεδρος του ΚΕ.ΑΣ.Μ., Ιωάννης Χουντής.

Το διαφορετικό της εκδήλωσης ήταν η συμμετοχή περισσότερων από 170 νέων ανθρώπων της Θεσσαλονίκης που αναδεικνύουν και το ενδιαφέρον της νέας γενιάς να αδράξει τις νέες προοπτικές που διαμορφώνονται μεταξύ των οποίων και οι κ.κ. Ντάνης και Σιντόρης.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *