Δυναμικό παρών της Θεσπρωτίας σε ημερίδα δικηγορικών συλλόγων στην Κέρκυρα

Share Button

Από την χθεσινή Επιστημονική Ημερίδα των Δικηγορικών Συλλόγων Κέρκυρας και Θεσπρωτίας (Εφετειακής Περιφέρειας Κέρκυρας) με εισηγητές: Τη καθηγήτρια Ποινικού Δικαίου και Κοσμήτορα της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ κ. Έλλη Συμεωνίδου και τον καθηγητή Ποινικού Δικαίου κ. Αθανάσιο Ζαχαριάδη.

Με παρεμβάσεις των: Προέδρου Εφετών κ. Μιχαλάκη Γεωργιόυ, Εισαγγελεώς Εφετών κ. Βασ. Χριστούλη και Εισαγγελέως Πρωτοδικών Κέρκυρας κ. Μαρίας Τατάκη.

Θέμα: Τα σχέδια των δύο νέων Κωδίκων: Ποινικού και Κώδικα Ποινικής Δικονομίας. Οι νέες συνθήκες- οι αλλαγές-τα αιτήματα των Δικηγόρων.

Χαιρέτησαν:

Με γραπτό μήνυμα ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Μιχάλης Καλογήρου, οι Πρόεδροι των Δικηγορικών Συλλόγων Κέρκυρας Γιώργος Καλούδης και Θεσπρωτίας Νίκος Μπέζας και ο Εφέτης Κέρκυρας-Εκπρόσωπος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων κ. Χαράλαμπος Μαυρίδης.

Ακολούθησαν ερωτήσεις και τοποθετήσεις πολλών Δικηγόρων. Διήρκεσε 4 ώρες και 10 λεπτά. Συντόνισε ο υπ. Εκδηλώσεων του ΔΣΚ Σπύρος Μαυρόπουλος.

Συμμετείχαν επίσης: Η Εφέτης κ. Παραπαγγίδου, οι Αντεισαγγελείς Πρωτοδικών Φωτεινή Χλωπτσίδου,Αθανασία Υφαντή, Τριανταφυλλιά Παπαγεωργίου. Οι Πρωτοδίκες Κέρκυρας: Γιαγκώζη Μαρία, Μπατσιόλα Ιουλία, Αθηναίος Ανδρέας, Ναλμπάντη Ελισσάβετ, Ζαλαμήτσος Μηνάς, Ευαγγέλου Καλλιόπη. Ο Ανακριτής Θεσπρωτίας Ρίζος Δημήτριος, Η Προιστάμενη του Ειρηνοδικείου Κέρκυρας Ελένη Βούλγαρη, ο Ειρηνοδίκης Κέρκυρας Δασσύλας, 

Το παρών επίσης έδωσε και ο γενικός γραμματέας του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσπρωτίας Γιάννης Τζοβάρας 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 10 άτομα, άτομα κάθονται, πλήθος και εσωτερικός χώρος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *