Επίσκεψη του υποψήφιου Δήμαρχου Ηγουμενίτσας Γιάννη Γόγολου στα Τρίκαλα

Share Button

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Γόγολος και ομάδα συνεργατών του, επισκέφθηκαν τον Δήμο Τρικκαίων και είχαν τρίωρη συνάντηση με το Δήμαρχο κ. Δημήτρη Παπαστεργίου.
«Ενημερωθήκαμε για τις δράσεις του Δήμου σε θέματα υπηρεσιών προς τους πολίτες, αντιμετώπισης της καθημερινότητας και τις πρωτοποριακές εφαρμογές της τεχνολογίας στη διοίκηση και την εξυπηρέτηση των πολιτών, οι οποίες κατατάσσουν τον Δήμο Τρικκαίων στην πρώτη θέση στον τομέα αυτό. Πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα για όλους εμάς » δήλωσε ο κ. Γόγολος μετά τη συνάντηση.
« Λύσεις υπάρχουν για τον κάθε Δήμο, αρκεί να θέλεις και να ξέρεις. Οι εφαρμογές της τεχνολογίας αποτελούν τεράστιο εργαλείο στην υπηρεσία της διοίκησης. Σου εξασφαλίζουν ταχύτητα, διαφάνεια, οικονομία, υποστήριξη και εξυπηρέτηση. Χρειάζεται όραμα, κατάλληλη επιστημονική ομάδα συνεργατών, ανοικτούς δίαυλους επικοινωνίας με την κοινωνία, προγραμματισμός και αποφασιστικότητα. Χαίρομαι για την επίσκεψη του κ. Γόγολου για αναγνώριση των προσπαθειών μας και την αναζήτηση λύσεων για τα προβλήματα της Τ.Α. Είμαστε ανοικτή σε κάθε είδους συνεργασία και υποστήριξη» ανέφερε ο κ. Παπαστεργίου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *