Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Ολοκλήρωση ημερίδας για τις 120 δόσεις και τα κόκκινα Δάνεια

Share Button

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, στα πλαίσια των προσπαθειών του για την ενημέρωση και πληροφόρηση των μελών του, πραγματοποίησε Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα: «120 Δόσεις προς Δ.Ο.Υ. και ΕΦΚΑ – Κόκκινα Δάνεια – Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Χρεών Επιχειρήσεων, Ελευθέρων Επαγγελματιών και Αγροτών», το Σάββατο 06 Απριλίου 2019 και ώρα 11:30 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Πάνθεον του Δήμου Ηγουμενίτσας

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Πάσχος Αλέξανδρος, αφού καλωσόρισε τον κεντρικό ομιλητή, Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, κο Φώτη Κουρμούση ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους.

Στην εκδήλωση, ο Ειδικός Γραμματέας παρουσίασε συνοπτικά τo θεσμικό πλαίσιο για την αντιμετώπιση των ιδιωτικών χρεών (τόσο για «κόκκινα δάνεια» όσο και για οφειλές προς το δημόσιο (ΔΟΥ, ΕΦΚΑ) με εστίαση στους ιδιώτες και ελεύθερους επαγγελματίες, και την νομοθεσία του εξωδικαστικού μηχανισμού για τις υπερχρεωμένες επιχειρήσεις, μικρές, μεσαίες και μεγάλες. Με το πέρας της παρουσίασης του ακολούθησε διαλογική συζήτηση και απαντήθηκαν ερωτήσεις, απορίες και προβληματισμοί των συμμετεχόντων από τον Ειδικό Γραμματέα.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας εκπροσωπήθηκε από τον Β΄ Αντιπρόεδρο κο Τσακίρη Ηλία, τον Οικονομικό Επόπτη κο Καλιαμούρη Κωνσταντίνο και τον Υπεύθυνο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων κο , Βέρμπη Γεώργιο, ενώ συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Διοικητικός Προϊστάμενος του Επιμελητηρίου κος Πέτρος Ζουμπούλης.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *