Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Πρόσκληση συμμετοχής στην 84η ΔΕΘ

Share Button

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ανταποκρινόμενο σε πρόσκληση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) αποφάσισε την συμμετοχή του με περίπτερο έως 30 τ.μ. στην 84ηΔΕΘ στις 07-15 Σεπτεμβρίου 2019 στην Θεσσαλονίκη. Τιμώμενη χώρα για το 2019 είναι η Ινδία.

Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου: α) θα φιλοξενηθούν Θεσπρωτικές επιχειρήσεις Τακτικά Μέλη του Επιμελητηρίου, β) θα προβληθεί η Θεσπρωτία ως τουριστικός προορισμός, γ) θα προβληθούν οι παραγωγικοί κλάδοι του νομού και θα διανεμηθεί το προωθητικό υλικό των επιχειρήσεων μελών μας που το επιθυμούν.

Καλούμε τα Τακτικά Μέλη του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας που επιθυμούν να συμμετέχουν στην 84η ΔΕΘ, φιλοξενούμενοι στο περίπτερό μας, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως και την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019 (στα: [email protected] και Fax 2665029489), δηλώνοντας παράλληλα το είδος των προϊόντων που επιθυμούν να προβάλλουν και τα τ.μ. που θα χρειασθούν, ώστε να προγραμματίσουμε αφενός με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παρουσία της Θεσπρωτικής επιχειρηματικότητας και αφετέρου να ενημερώσουμε έγκαιρα την ΚΕΕΕ αλλά και την διοργανώτρια αρχή για την κράτηση του χώρου.

Η ανωτέρω δράση παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς κόστος συμμετοχής στο περίπτερό μας για τα Τακτικά Μέλη του Επιμελητηρίου, στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας των υπηρεσιών μας.

Τα κόστη μετάβασης και διαμονής των συμμετεχόντων θα καλυφθούν από τους ίδιους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *