Η ξεχωριστή στιγμή με τον Παραμυθιώτη Ηλία Γώγο και την κόρη του στα Street Relays των Ιωαννίνων

Share Button

Μια εντυπωσιακή running team διαφορετική από κάθε άλλη συμμετοχή του ΣΕΕΔΑ η οποία αποτέλεσε πραγματική διαφήμιση του αθλητισμού, καθώς η σύνθεσή της ήταν γεμάτη μηνύματα και συμβολισμούς συμμετείχε στη διοργάνωση σκυταλοδρομιών δρόμου Βίκος Street Relays των Ιωαννίνων το περασμένο Σάββατο στα Γιάννενα.

Την running team συνέθεσαν τριανταέξι δρομείς κάθε ηλικίας που έτρεξαν με το συλλεκτικό t-shirt του Προγράμματος Υποτροφιών στην Παιδεία και τον Αθλητισμό ΣΕΕΔΑ και Ομίλου Αντωνέλη για το ακαδημαϊκό έτος 2016-17. Ανάμεσα στα μέλη που έτρεξαν στην γραφική διαδρομή γύρω από το κάστρο των Ιωαννίνων, ήταν τα χρυσά αγόρια της κωπηλασίας, με τον Γιάννη Τσίλη και τον Γιώργο Τζιάλλα με τις δυο συμμετοχές τους σε Ολυμπιακούς αγώνες (4η θέση στους Ολυμπιακούς London 2012 και 8η θέση στο Rio 2016, χρυσοί και χάλκινοι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές), τον Θανάση Λιόλιο (6η θέση σε Παγκόσμιο κύπελο και 3ος Βαλκανιονίκης) και τον Αποστόλη Λαμπρίδη (δύο φορές χρυσός παγκόσμιος πρωταθλητής).

Στις σκυταλοδρομίες 2Χ5.000 ξεχώρισε η συμμετοχή του αέρινου δρομέα Πρωταθλητή του Στίβου Ηλία Γώγου που έδωσε την σκυτάλη στην εκκολαπτόμενη πρωταθλήτρια κόρη του Χρυσούλα Γώγου την οποία προπονεί στον Σύλλογο Κλασικού Αθλητισμού Παραμυθιάς στην Ηγουμενίτσα.

Πατέρας και κόρη τερμάτισαν στην 15η θέση με επίδοση 43:51. Ο Ηλίας έτρεξε το πρώτο 5άρι σε χρόνο 19:55 και η Χρυσούλα βαδίζοντας στα χνάρια του πατέρα της έτρεξε το δεύτερο 5άρι σε χρόνο 23:96.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως η μικρή Χρυσούλα μπερδεύτηκε λίγο πριν τον τερματισμό και σταμάτησε να τρέχει και ενώ μέχρι εκείνο το σημείο βρισκόταν στην 2η θέση.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *