Καθαρή νίκη- εντολή από την πρώτη Κυριακή ζήτησε ο Αλέξανδρος Καχριμάνης από την Ηγουμενίτσα

Share Button

«Καθαρή νίκη- εντολή από την πρώτη Κυριακή, για να πάει η Ήπειρος, η Θεσπρωτία ακόμη ψηλότερα» ζήτησε από τους πολίτες ο νυν και εκ νέου Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης στην κεντρική προεκλογική του ομιλία την Τετάρτη το βράδυ στην Ηγουμενίτσα.

«Από εμάς μη περιμένετε υποσχέσεις και εξαγγελίες, που μπορεί να ακούγονται ωραία, αλλά να μη μπορεί να εφαρμοστεί τίποτε στην πράξη. Από εμάς ακούτε και θα ακούσετε μόνο αλήθειες. Για πράγματα που έγιναν, που γίνονται και ήδη προγραμματίστηκαν”, επισήμανε ο κ.Καχριμάνης και συνέχισε εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Σπύρο Ριζόπουλο φωτογραφίζοντας τον χωρίς πάντως να τον κατονομάσει. “Δεν πρόκειται επίσης να ακούσετε ύβρεις, συκοφαντίες, ασυναρτησίες. Δεν θα μιλήσουμε καν για τον βρώμικο πόλεμο, τις άθλιες και ξενόφερτες μεθόδους που χρησιμοποιούνται στη προεκλογική περίοδο. Αυτές είναι ίδιον των αδυνάτων. Εκείνων που δεν έχουν καμία σχέση με τις αξίες των Ηπειρωτών και του Ηπειρωτισμού. Όλα αυτά έχουν ημερομηνία λήξης. Την Κυριακή 26 Μαΐου. Την ημέρα που οι Ηπειρώτες, εσείς όλοι αποφασίζετε. Επιλέγετε την παράταξη που μπορεί να οδηγήσει την Ήπειρο μπροστά. Για να την πάει ακόμη ψηλότερα. Την παράταξη της ευθύνης και της αποτελεσματικότητας. Την Αξιοβίωτη Ανάπτυξη”

Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου έκανε εκτενή αναφορά στα έργα που έγιναν αλλά και αυτά που βρίσκονται σε εξέλιξη από την  Περιφερειακή Αρχή στην Θεσπρωτία με αιχμή του δόρατος τα έργα υποδομών.

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Καχριμάνης τόνισε : «Φτάνοντας στο τέλος σχεδόν της προεκλογικής περιόδου οι Ηπειρώτες, οι κάτοικοι της Θεσπρωτίας, πρέπει να συγκρίνουν, να αξιολογήσουν τις προτάσεις, αλλά προπάντων να κρίνουν το έργο μας.

Να συγκρίνουν την Περιφέρεια Ηπείρου με τις άλλες Περιφέρειες:
· Η Ήπειρος έλυσε το πρόβλημα των απορριμμάτων, κάποιες άλλες όχι.
· Οι Ηπειρώτες δεν έχουν επιβαρυνθεί ούτε ευρώ με πρόστιμα, για τη διαχείριση τους, κάποιοι άλλοι καλούνται να πληρώσουν πρόστιμα.
· Η Ήπειρος είναι πρωτοπόρος με το Πρόγραμμα των Αρχαίων Θεάτρων.

· Η Ήπειρος είναι πρωτοπόρος και σε ζητήματα Αγροτικής Ανάπτυξης.
Πρώτοι εμείς αρχίσαμε να στηρίζουμε τους ΤΟΕΒ
Στην Ήπειρο ανατέθηκε πιλοτικά η σύνταξη των διαχειριστικών χαρτών βοσκής.
Η Ήπειρος είναι εκείνη που συνέδραμε το Κεντρικό Κράτος με έργα, ώστε να μην χαθούν πόροι από το προηγούμενο ΕΣΠΑ.
Η Ήπειρος είναι η μόνη Περιφέρεια που άπαξ δια παντός «διασφαλίζει» τα παράλιά της με βιολογικούς καθαρισμούς.
Δική μας είναι και η πρόταση για παροχή συνδρομής σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας.
Τι ακούμε για όλα αυτά: Απολύτως τίποτε. Στην αρχή κάποια από τα έργα μας, τα χαρακτήριζαν φαραωνικά.
Μετά άρχισαν να πετάνε τη μπάλα στην εξέδρα.
Υπόσχονται έργα που δεν μπορούν να γίνουν από την Περιφέρεια, γιατί απλά ανήκουν στην αρμοδιότητα του Κεντρικού Κράτους ή ακόμη και της Ε.Ε.
Κάναμε άλματα μπροστά, αν και η θητεία μας συνέπεσε με τη μεγάλη οικονομική κρίση της πατρίδας μας.
Το δείχνουν οι αριθμοί, το δείχνουν οι υποδομές που δημιουργούνται.
Θέλω εδώ να πω και ένα λόγο για όλους όσοι τα προηγούμενα χρόνια υπηρέτησαν τα κοινά στην Πρέβεζα, είτε νομάρχες, είτε δήμαρχοι, είτε βουλευτές, είτε στις αντιπολιτεύσεις:
Όλοι προσπάθησαν για το καλύτερο.
Όλοι είχαν αγάπη για τον τόπο τους και όλοι έβαλαν, άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο, ένα λιθαράκι για να γίνει καλύτερη η ζωή σας.
Κανείς όμως μέχρι σήμερα δεν έφτασε στο σημείο να λοιδωρεί άλλους, σαν «ξεπεσμένους», σαν μέλη «κλίκας» που κατέστρεψε τον τόπο.
Δυστυχώς αυτό δεν αφορά μόνον εκείνον που εκφέρει και περιφέρει δημόσια εδώ και μήνες αυτούς τους ποταπούς χαρακτηρισμούς, αλλά και όσους συμπαρατάσσονται μαζί του.
Να θυμούνται μόνο ένα πράγμα: Εκείνος όπως ήλθε, έτσι και θα φύγει. Αυτοί όμως θα συνεχίσουν να μένουν εδώ. Έχουν το χρόνο να το ξανασκεφτούν.
Στην πορεία μας, ενδεχομένως να κάναμε και λάθη, να δυσαρεστήσαμε και κάποιους πολίτες. Να είστε όμως σίγουροι, πως δεν έγινε από πρόθεση. Ζητάμε λοιπόν μια δίκαια κρίση. Ζητάμε την ψήφο σας για να ολοκληρώσουμε όσα έχουμε ξεκινήσει. Θέλουμε τη μεγαλύτερη δυνατή στήριξή σας. Ζητάμε καθαρή νίκη- εντολή από την πρώτη Κυριακή. Μόνο έτσι μπορούμε να προχωρήσουμε χωρίς εμπόδια, για να πάει

Δείτε χαρακτηριστικά αποσπάσματα όπως τα κατέγραψε η κάμερα του ΘΠ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *