Καλά κρατεί η κόντρα Μ.Κάτση-ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας-Καυστική απάντηση του Θεσπρωτού βουλευτή

Share Button

Επειδή προκλήθηκα προσωπικά από τη ΝΟ.Δ.Ε. Θεσπρωτίας, μπαίνω στη διαδικασία να απαντήσω με τεκμήρια (φωτο), ώστε να μην δημιουργούνται εντυπώσεις από τον κατήφορο που έχει πάρει η Νέα Δημοκρατία του Κ. Μητσοτάκη, αδυνατώντας να κρύψει το στρατηγικό αδιέξοδο που έχει περιέλθει.

Με μια χυδαία ανακοίνωση που εκμεταλλεύεται τον ανθρώπινο πόνο και εργαλειοποιεί την ανθρώπινη ζωή, με σκοπό να κάνει τυχοδιωκτική αντιπολίτευση, με εγκαλεί προσωπικά να τοποθετηθώ αποδίδοντάς μου ευθύνες.

Η ανακοίνωση βρίθει ψεμμάτων, στα όρια της ανεστραμμένης πραγματικότητας, κατά παραγγελία του περιφερόμενου θίασου του Γιαννακού (της ΠΟΕΔΗΝ), μιας οργάνωσης που όριζε τον συστημικό παλαιοκομματικό διεφθαρμένο συνδικαλισμό.

Απαντώ λοιπόν σε ένα προς ένα τα σημεία της ανακοίνωσης:

1) Μετά τον κ. Φρουζή της Νovartis, ένας ακόμη άριστος, ο κ. Αριστείδης Φλώρος της Energa, υπήρξε προστατευόμενος της οικογένειας, αφού ο ανιψιός και σύμβουλος του κ. Μητσοτάκη, κ. Δημητριάδης, όχι μόνο ήταν δικηγόρος του αλλά, όπως κατέθεσε στον ανακριτή, έστησε ο ίδιος τις offshore μέσω των οποίων καταληστεύθηκε το ελληνικό Δημόσιο».

Πείτε μας, υπάρχει μεγάλο σκάνδαλο σε αυτόν τον τόπο πίσω από το οποίο να μην κρύβεται ο κ. Μητσοτάκης και η οικογένειά του; (επισυνάπτεται η απόδειξη φώτο 1)

2) Το 2013 ο Άδωνις Γεωργιάδης όχι μόνο απέλυσε 2000 γιατρούς και συγχώνευε νοσοκομεία,έβαζε τους ανασφάλιστους να πληρώνουν σε νοσοκομεία και φαρμακεία, μεταβίβασε το κόστος των υπηρεσιών υγείας στους πολίτες και οδηγούσε τον κόσμο στα ιδιωτικά ιατρικά κέντρα.
Όσο για την ενοποίηση της πρωτοβάθμιας, ποτέ δεν την κάνατε αλλά την σχεδιάζατε στη λογική των συγχωνεύσεων δηλαδή σε μείωση προσωπικού και προϋπολογισμών.
Αλήθεια, τόσα χρόνια γιατί δεν ανοίξατε το ΤΕΠ και το αφήσατε να γίνει βοσκότοπος και να ρημάζει βανδαλισμένο; (φωτ.2). Δεν προλάβατε τόσα χρόνια κυβέρνηση; Δεν θέλατε μήπως γιατί θα πλήττονταν μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα; Το ΤΕΠ όχι μόνο εξυπηρετεί χιλιάδες κόσμο τους πρώτους μήνες λειτουργίας του, (και θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο με προσωπικό και μηχανήματα) αλλά είναι και ένα ζωντανό μνημείο να θυμίζει τον κόσμο την ανικανότητά σας και τις πολιτικές σας.

3) Πραγματικά, διαλέξτε άλλο πεδίο αντιπαράθεσης από την υποχρηματοδότηση στην Υγεία γιατί δεν σας συμφέρει. Στη φώτο 3, είναι οι προϋπολογισμοί του Νοσοκομείου Φιλιατών. Παραλάβαμε με 3.400.000€ το 2014, συμπεριλαμβανομένων όλων των Κέντρων Υγείας που τότε ανήκαν στα Νοσοκομεία, και λειτουργούμε το 2018 με 4.200.000€, ΧΩΡΙΣ τα ΚΥ (100.000 ευρ./χρόνο για κάθε ένα από αυτά) και με νέο οργανισμό.
Στην φώτο 5 φαίνεται ο νέος οργανισμός που προωθούσατε εσείς, με λιγότερο προσωπικό και χωρίς το ΤΕΠ ενταγμένο (είχατε αποφασίσει να μην ανοίξει) και αυτός που περάσαμε εμείς με +51 οργανικές θέσεις (5 από αυτές έχουν ήδη προκηρυχθεί και βρίσκονται υπό κρίση).
Αληθεύει ή όχι, ότι το 2014 δεν βρισκόντουσαν τα χρήματα για να ανοίξει και η νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου;

4) Οι Τοπικές Μονάδες Υγείας (ΤΟΜΥ) είναι μια τομή στην Α’βαθμια που σε πλήρη ανάπτυξη θα αποσυμφορίσει τα νοσοκομεία και θα ενισχύσει την πρόληψη με τον οικογενειακό γιατρό.

5) Στην φώτο 5 φαίνεται ποιο είναι το διαφημιζόμενο κόμμα και ποιοι πασχίζουν να δείξουν έργο με εγκαίνια. Ας μη μιλάμε για παρωδίες.

Όσο για τα υστερόγραφα:

– Το Κ.Υ Μαργαριτίου λειτουργεί, ενώ άλλοι θα το κλείνανε. Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης για τα οποία αρμόδιες είναι οι υπηρεσίες και η διοίκηση. Οι εποχές που οι βουλευτές διοικούσαν τους οργανισμούς μέσω τηλεφώνου, ως big brother για να ελέγχουν τα πάντα, έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί.

– Εμείς φέραμε και 2 νέα ασθενοφόρα ενώ θεσπίσαμε τις κοινές βάρδιες ΕΚΑΒ και οδηγών Κέντρων Υγείας ενώ ανοίξαμε και τον σταθμό ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο. Εσείς τι έχετε να δείξετε;

ΥΓ 1: Ξεχάσατε τις 9 μόνιμες προσλήψεις που ΗΔΗ έχουν γίνει σε ιατρικό και διοικητικό προσωπικό, όπως και 3 επικουρικούς ιατρούς που ήδη υπηρετούν στο ΓΝΦ, και τα προγράμματα νοσηλευτών του ΟΑΕΔ.

ΥΓ2: Ήδη προκυρήχθηκαν τα 2 μηχανήματα για αγορά υπέρηχοτομογράφου και υπερηχοκαρδιογράφου με χρήματα του ΠΔΕ του Υπουργείου Υγείας, και θα εγκριθεί και η αγορά μαγνητικού τομογράφου.

ΥΓ 3: Η ανακοίνωση μάλλον είναι εσωκομματικής κατανάλωσης για να επιβεβαιώσει ποια γραμμή εντός ΝΔ είναι κυρίαρχη και επιβάλλεται στις ΝΟΔΕ. Δεν χρειαζόταν. Είναι προφανές από τον αντιπρόεδρό σας Άδωνη και το βρώμικο blitzkrieg μέχρι τις εκλογές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *