Κατασχέθηκαν 74 κιλά κάνναβης στην Κορύτιανη και στην Αθήνα-Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί

Share Button

Συνελήφθησαν χθες (18-10-2018), στην Κορίτιανη Θεσπρωτίας και στην Κυψέλη Αττικής, στο πλαίσιο συντονισμένων αστυνομικών επιχειρήσεων, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 24 και 35 ετών, οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση διακίνησης μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο επιχειρήσεων, στις οποίες συμμετείχαν αστυνομικοί των Τμημάτων Δίωξης Ναρκωτικών, Αλλοδαπών & Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Ηγουμενίτσας, της Ειδικής Ομάδας Διασυνοριακού Εγκλήματος του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ειδικότερα, κατόπιν αξιολόγησης πληροφοριών και στοιχείων και στο πλαίσιο διασυνοριακής συνεργασίας με τις Αλβανικές Αρχές, οι αστυνομικοί χθες το μεσημέρι στην Κορίτιανη Θεσπρωτίας, ακινητοποίησαν για έλεγχο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 24χρονος δράστης και μετά από έρευνα που έγινε σε αυτό, βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος του οχήματος, (55) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (73) κιλών και (840) γραμμαρίων καθώς και (19) δέματα με κατεργασμένη κάνναβη «σοκολάτα», συνολικού βάρους (2) κιλών και (30) γραμμαρίων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, παραλήπτης των παραπάνω ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών ήταν ο 35χρονος αλλοδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες αργά το απόγευμα στην Κυψέλη Αττικής.

Συνολικά, κατασχέθηκαν:

* ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (73) κιλών και (840) γραμμαρίων,

* κατεργασμένη κάνναβη «σοκολάτα», συνολικού βάρους (2) κιλών και (30) γραμμαρίων,

* το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας εταιρείας ενοικιάσεων οχημάτων, ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών,

* πέντε κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *